دانلود تحقیق بررسی زندگینامه دكتر محمود صناعي

دانلود تحقیق بررسی زندگینامه دكتر محمود صناعي

تعداد صفحات: 10

حجم فایل: 10 KB

فرمت فایل: WORD _ ورد

دسته بندی:

قیمت: 39,000 ریال

تعداد نمایش: 75 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 23 جولای 2018

به روز رسانی در: 9 ژانویه 2023

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

39,000 ریال – خرید

دانشمند فرزانه استاد دكتر محمود صناعي شاعر، مترجم، روانشناس و نظريه‌پرداز مباحث تربيتي و روانشناسي در سال 1297 هجري شمسي برابر با سال 1918 ميلادي و مطابق با سال 1336 هجري قمري در اراك پا به عرصه حيات نهاد و پس از طي مراحل كودكي، به دليل هوش بي‌حد و حافظه فراوان، دوره‌هاي آموزش و تحصيل را خيلي سريع به پايان برد و براي تحصيلات تكميلي به تهران رفت تا در تنها دبيرستان مدرن آن زمان يعني دبيرستان البرز (كه با روش آمريكائيان اداره مي‌شد) به تحصيلات خود ادامه دهد.
بعد از اتمام دروس دبيرستان و پايان دوره تحصيلات دبيرستاني به دليل كارنامه‌ي درخشان و همچنين علاقه‌ي فراوان او به علم و دانش، مسوولين دبيرستان البرز تصميم گرفتند تا وي (در سن 18 سالگي) به عنوان مدرس و معلم ادبيات فارسي همان دبيرستان شروع به تدريس نمايد و او نيز ضمن تدريس، به تحصيل خود ادامه داد تا اينكه توانست در رشته‌هاي فلسفه و علوم تربيتي، زبان و ادبيات فارسي، زبان انگليسي و حقوق از دانشگاه تهران فارغ‌التحصيل شود و درجه علمي ليسانس را در اين رشته ها دريافت نمايد.
چون محمود جوان در آموزشگاه البرز با زبان انگليسي ارتباط داشت و در اثر تمرين و ممارست در اين زبان تسلط و تبحر كافي پيدا كرده بود، لذا اين امر از يك طرف و از طرف ديگر خصوصيات فردي او نظير پشتكار و هوش وافر موجب شد تا وي درسال 1334 هجري شمسي راهي كشور انگلستان شود و در دانشگاه لندن تحصيلات خود را ادامه دهد.
در لندن نيز اين نابغه‌ي اراكي توانست ابتدا در رشته‌هاي علوم تربيتي و حقوق، تحصيلات فوق‌ليسانس و دكترا را به پايان برساند، سپس به صورت تخصصي به علم روانكاوي (پسيك‌آناليز) روي آورد تا در اين رشته نيز مدرك دكترا گرفت و با توجه به عملكرد فوق‌العاده‌ي او، مؤسسه بين‌المللي روانكاوي انگلستان (
I.I.P.B) از وي دعوت كرد تا به عنوان متخصص درمان بيماري‌هاي روحي با اين مؤسسه كه مقبوليت جهاني داشت همكاري نمايد.
اين دانشمند و روانشناس اراكي پس از دست يابي به اين موفقيت بزرگ (تا به حال تنها فرد ايراني است كه به اين موفقيت دست يافته) تلاش خود را بيشتر کرد و در كنار موفقيت ها، مقاله‌هاي علمي و تخصصي فراوان تأليف و تصنيف نمود که مقاله هاي وي در مطبوعات مربوطه به چاپ ‌رسيد و در كنگره‌هاي متعدد از جمله كنگره‌ي بين‌المللي 1948

پاسخ دهید