دانلود پروژه پایانی قتل غیرعمد

دانلود پروژه پایانی قتل غیرعمد

تعداد صفحات: 35

حجم فایل: 140 کیلوبایت

فرمت فایل: ورد

دسته بندی:

قیمت: 79,000 ریال

تعداد نمایش: 31 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 3 فوریه 2020

به روز رسانی در: 3 فوریه 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

79,000 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی قتل غیرعمد

پروژه پایانی قتل غیرعمد

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانیقتل غیرعمد  توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی قتل غیرعمد بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

 

 

 

 

قتل

قتل به کشتن غیرقانونی افراد گفته می‌شود اعم از اینکه به صورت طراحی شده باشد (قتل عمد) و یا اینکه بصورت تصادفی باشد (قتل غیر عمد). در برخی کشورها مجازات آن اعدام است.

اولين قتل در تاریخ بشریت، كشته شدن هابیل فرزند حضرت آدم توسط برادرش قابیل است.

قتل غیرعمد

قتل غیرعمد کشتن انسان بدون قصد و اراده و ناشی از عدم مهارت ، بی احتیاطی ، عدم دقت ، غفلت و عدم رعایت مقررات .

قتل ناشی از عدم مهارت یا تصادف:

قتلی که از عدم مهارت فاعل و یا وقوع تصادف حاصل شده و مقتول مورد هدف نبوده است.

قتل غيرعمد در لغت نامه دهخدا

آوا :      قَ ل ِ غ َ / غ ِ رِ ع َ

نوع لغت :         ترکيب وصفي ، اِ مرکب

فینگلیش :      

شرح :  بدان که قتل در ميان قوم يهود همچنان که در ميان ساير امم بر دو قسم بود، يکي آنکه چون شخص ، شخص ديگر را بدون عداوت کشت يعني بدون اراده و عمد اسبابي بر او انداخت و يا سنگي بر اوفرود آورد و بدون خبر مرد، در حالتي که شخص فاعل دشمن و يا در پي اذيت و آزار او نبود بنابراين شخص قاتل در حالات مسطوره ميبايست از حضور ولي خون به يکي ازشهرهاي بست فرار نمايد و پس از محاکمه و برائت الذمه بودنش مجلس محاکمه حکم مينمود که در همان شهر سکونت ورزد تا وقتي که کاهن اعظم فوت شود اما اگر پيش ازرسيدن به شهر بست ولي ّ خون به وي مي رسيد او را ميکشت و يا آنکه از شهر بست خارج ميگشت و در خارج حدود کشته ميشد خونش به هدر رفته بود. (قاموس کتاب مقدس ).


پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

 

شماره های پشتیبانی: 

47221117 – 051

09920557724

 

برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند.

پاسخ دهید