استفاده از گرمايش القايي براي پيش گرم براي پيش گرم كردن و تنش كاهي

استفاده از گرمايش القايي براي پيش گرم براي پيش گرم كردن و تنش كاهي

تعداد صفحات: 12

حجم فایل: 13.0 KB

فرمت فایل: doc

دسته بندی:

قیمت: 25,000 ریال

تعداد نمایش: 68 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 20 آوریل 2023

به روز رسانی در: 20 آوریل 2023

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

25,000 ریال – خرید

اين مقاله با استفاده از گرمايش القايي در مورد پيش گرمكني و پس گرمايي و تنش كاهي جوش ها بحث مي كند. اين مقاله بر اين امر تاكيد دارد كه اين تكنولوژي چيست، چگونه كار مي كند، و چگونه مي توان از آن در كارها صنعتي استفاده كرد. در اين مقاله همچنين چندين نمونه واقعي از اينكه اين تكنولوژي چگونه در كاربردهاي واقعي استفاده شده است، بيان شده است. اگرچه بيشتر صنايع از گرمايش القايي براي چندين دهه استفاده كرده اند، اما براي كاربردهاي صنعتي و ساختمان سازي يك پديده جديد است. برخي شركت ها با انجام جوشكاري هاي در حد گسترده از گرمايش القايي براي پيش گرمايي قبل از جوشكاري و تنش كاهي بعد از جوشكاري استفاده مي كنند.

گرمايش القايي چگونه كار مي كند.

سيستم هاي گرمايش القايي از گرمايش بدون برخورد ( بدون تماس) استفاده مي كنند. آنها به صورت الكترومغناطيسي گرما را القا مي كنند كه بيشتر با استفاده از المان
( عنصر حرارتي) در تماس با يك قسمت براي هدايت گرما صورت مي گيرد، و همچنين از گرمايش مقاومتي استفاده مي كنند. براي گرمايش القايي بيشتر شبيه دستگاه ميكروويو عمل مي كند يعني دستگاه سرد مي ماند در حاليكه غذا از دورن مي پزد. در يك نمونه صنعتي از گرمايش القايي، گرما در بخشي از آن با قرار دادن آن در ميدان مغناطيسي با فركانس بالا ايجاد مي شود. ميدان مغناطيسي جريان هاي فوكو را داخل آن ايجاد مي كند، مولكول هاي آن قسمت را تحريك كرده و گرما توليد مي شود. چون گرمسازي اندكي زير سطح فلزي ايجاد مي شود، هيچ گرمايي هدر نمي رود. شباهت گرمايش القايي به گرمايش مقاومتي اين است كه هدايت و رسانايي براي گرم كردن از طريق آن بخش يا قسمت لازم است. تنها مقاومت در اين است كه منبع گرما و دماهاي ابزار با هم تفاوت دارند. فرايند القا درون اين بخش گرما توليد مي كند و فرآيند مقاومتر روي سطح بخش را گرم مي كند. عمق گرمايش به فركانس بستگي دارد. فركانس بالا ( مثلا
50KHZ) نزديك سطح را گرم مي كند در حاليكه فركانس پائين ( مثلا 60HZ عميق تر در آن بخش نفوذ كرده و منبع گرمايشي را تا عمق 3 قرار مي دهد كه باعث گرم كردن بخش هاي ضخيم تر مي شود. بوبين القا زياد گرم نمي شود، زيرا كنداكتور (رسانا) براي جريان ايجاد شده بزرگ است. به عبارت ديگر، بوبين نيازي ندارد تا زياد گرم شود و قطعه كار را گرم كند.

اجزا سيستم گرمايش القايي

سيستم هاي گرمايش القايي مي توانند سرد شده با هوا يا مايع باشند كه اين امر به نيازهاي كاربردي بستگي دارد. جزء اصلي و مشترك در هر دو سيستم، بوبين القا است كه براي توليد گرما در آن قسمت استفاده مي شود.

سيستم سرد شده با هوا، اين سيستم شامل منبع انرژي ( قدرت) (5KW يا25KW)، روكش (عايق) القايي و كابل هاي همراه مي باشد. روكش القايي شامل بوبين القايي است كه عايق كاري شده و در يك جلد Kevlar قابل تعويض و با دماي بالا دوخته شده است. اين نوع سيستم القايي مي تواند شامل يك كنترل كننده براي كنترل و مشاهده و كنترل دما بصورت اتوماتيك باشد. سيستمي كه به كنترل كننده مجهز نشده، بايد داراي انديكاتور، دما باشد. سيستم همچنين مي تواند شامل كليد كنترل از راه دور خاموش     روشن باشد. از سيستم هاي خنك شده با هوا مي توان براي مواردي با دماي 400 استفاده كرد، كه اين امر باعث تعيين آن به عنوان فقط يك سيستم پيش گرمايي مي شود.

 

پاسخ دهید