بررسی تعمیر ونگهداری ساختمان (تعمیر کاشی)

بررسی تعمیر ونگهداری ساختمان (تعمیر کاشی)

تعداد صفحات: 12

حجم فایل: 300 KB

فرمت فایل: word

دسته بندی:

قیمت: 99,000 ریال

تعداد نمایش: 34 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 20 آوریل 2023

به روز رسانی در: 20 آوریل 2023

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

99,000 ریال – خرید

دلایل مهم ترک وشکست کاشی 

دلیل عمده ترک وشکسته شدن کاشی درساختمان نشست ساختمان میباشد.دلیل دیگر جنس لعاب کاشی از شیشه و سیلیس می باشد و با کوچکترین فشار ترک و خرد میشود.درگاهی موارد کاشی پشت لوله های آبگرمکن یا دود کش بخاری و مکان های دیگری قرار میگیرد که باعث میشود کاشی گرمای زیادی به خود جذب کند و بر اثر انقباض و انبساط کاشی ترک می خورد در ضمن برای جلوگیری از این امر لوله ها را با پشم شیشه می پوشانند وبرای  چسبندگی بهتر ملات با عایق پشم شیشه از تور سیمی استفاده میکنند.

ترك‌هاي خفيف

1.زماني كه ديوار دچار افت مي‌شود، به سبب استفاده از ملات سيمان آن هم با عيار بالا در پشت كاشيكاري كه به شكل دوغاب‌ريزي يكپارچه انجام مي‌شود، ترك‌هايي در كاشي بوجود مي‌آيد.

2.جسم و مصالح كاشي از خاك رس چرب تهيه مي‌شود و در اثر پخت، حالت يكپارچه به خود مي‌گيرد، اما بر اثر فشار مي‌شكند.

3.لعاب روي كاشي از تركيبات سيليس و شيشه است و با كمترين فشار ترك‌هاي ريز مويين در آن بوجود مي‌آيد. در برخي موارد حتي منجر به خرد شدن كاشي مي‌شود.

4.گاهي قسمت‌هايي از كاشيكاري پشت لوله‌هاي آبگرمكن، دودكش بخاري،  مورتورخانه و يا مكان‌هاي ديگري قرار مي‌گيرد و انتقال حرارت در سطح  لعاب كاشي بسيار زياد و قابل توجه است، طوري كه اگر بر سطح كاشي  دست بگذاريم گرماي زيادي را حس خواهيم كرد. به طور مسلم، پس از كاسته شدن حرارت، لعاب كاشي نيز سرد مي‌شود و بر اثر انقباض و انبساط سطح كاشي در محل‌هاي مذكور دچار ترك‌هاي ريز و درشت مي‌شود.

5.ترك‌هاي عميقي كه بر اثر نشست‌هاي ساختمان، در قسمت‌هاي كاشيكاري شده بوجود مي‌آيد

 

 

تعمیر کاشی هایی که ترکهای کوچک برداشته اند

  اگر ترک در یک کاشی یا در یک رج ویا در یک بدنه باشد با چکش سبک به گوشه آن ضربه می زنیم و با خرد کردن کاشی را تا روی دوغاب پشت آن جمع میکنیم. با دست کشیدن زائدهای احتمالی را می گیریم، طوری که اگر کاشی مجددا روی ملات قبلی گذاشته شود، سطح ان از بر کاشی کاری بیرون نزند و به اصطلاح”یک سطح” باشد. بعد از انکه گرد محل نشست کاشی را در سطح دیوار و پشت ان کاملا گرفتیم ،محل مذکور را با چسب به گونه ای اغشته کرده که کاملا در خلل و فرج ملات قبلی نشست کند، سپس پشت کاشی را به اندازه کافی چسب می زنیم .

قابل توجه اینکه چسب به کار رفته به اندازه ای باشد که شره نکند و جوابگوی عملکرد ان باشد.

کاشی را در محل مورد نظر می گذاریم و با تخماق لاستیکی کوچک به ارامی بر سطوح  گوشه های ان می کوبیم تا عمل چسباندن کاملا انجام شود . به ترتیبی که ذکر شد تمام کاشی های ترک برداشته را عوض میکنیم.

توجه 1: اگر ترك در سطح چند كاشي باشد، بهتر است ابتدا تمامي آنها را خرد كنيم و وقتي محل موردنظر آماده شد، كاشي‌ها را با چسب پشت سر هم بچسبانيم.

پاسخ دهید