دانلود بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات

دانلود بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات

فرمت فایل: موجود نیست

دسته بندی:

قیمت: 79,000 ریال

تعداد نمایش: 150 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 31 آگوست 2016

به روز رسانی در: 1 ژانویه 2017

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

79,000 ریال – خرید

بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات

 

 

فهرست

تعريف موضوع

اهميت موضوع

هدف از انتخاب موضوع

فصل دوم – ادبيات موضوع

مشخصات کلي مرکبات

درجه بندي جهاني مرکبات

شرايط آب و هوايي مناسب کشت و پرورش مرکبات

احتياجات غذايي درختان مرکبات

بررسي وضعيت سطح زير کشت و توليدات مرکبات کشور

فرآيند صادرات مرکبات

مراحل اداري صادرات ميوه

دلايل انبار کردن محصولات

حمل و نقل

 بازاريابي

فصل سوم – روش تحقيق

مقدمه

جامعه آماري

فرضيات تحقيق

روشهاي جمع آوري اطلاعات

فصل چهارم – تجزيه و تحليل يافته ها

ازمون ها

فصل پنجم – نتيجه گيري و پيشنهادات

نوع فایل:قالب بندی ورد

تعداد صفخات:56

اندازه فایل:99.6کیلوبایت

در اين فصل به نيتجه گيري از مطالبي که در فصول پيشين مورد بررسي قرار گرفته، پرداخته مي شود. همچنين راه حل ها و پيشنهاداتي جهت افزايش صادرات مرکبات ارائه خواهد شد.

5-1 يکي از مشکلات مهمي که بر سر راه صادرات مرکبات کشور وجود دارد و به عنوان فرضيه اول تحقيق در فصل چهارم مورد آزمون و تاييد قرار گرفت عدم وجود تسهيلات نگهداري مناسب در کشور مي باشد. عدم وجود تسهيلات نگهداري جهت حفظ و سلامت مرکبات در چند مرحله مي تواند مشکل ساز باشد. در مرحله پس از برداشت محصول که لازم است بلافاصله در مکاني مناسب و درجه حرارتي متعادل، محصول نگهداري شود. در مرحله حمل محصول جهت اننتقال به بازارهاي فروش و مصرف نيز که معمولاً مسيرهاي حمل طولاني است لازم است تدابيري جهت حفظ سلامت مرکبات و ميوه جات انديشيده شود و در مرحله نهايي يعني پس از حمل به بازارهاي فروش يا مصرف وتخليه محموله، معمولاً همه محصول حمل شده، خيلي سريع توزيع نمي شود و به مصرف نمي رسد. لذا چاره اي جز نگهداري و انبار کردن آن نيست. در اين مرحله نيز بايد انبارهاي مناسب و مجهز حفظ سلامت و طراوت ميوه جات مهيا باشد.

پس همانطور که توضيح داده شد يکي از عوامل کليدي و حياتي حفظ سلامت مرکبات استفاده از انبارهاي مجهز به سردخانه در هر سه مرحله يعني پس از برداشت، طي حمل و پس از تخليه در مقصد يعني بازار فورش و مصرف است.

در صورتي که امکانات نگهداري مناسب نظير سردخانه و محيط هاي مناسب جهت نگهداري مرکبات وجود نداشته باشد. بخش اعظم محصول ضايع شده و قابليت صدور حتي مصرف خود را از دست مي دهند. در نتيجه صادرکننده با تحمل ضررهاي هنگفت از امر صدور محصول، باز       مي ماند.

با بررسي هاي انجام شده و مطالعات صورت گرفته مشخص شد که تعداد انبارهاي موجود در کشور که مجهز به سيستم سردخانه اي  يخچال باشد بسيار ناچيز بوده و جوابگوي نيازها نيستند. لذا راه حل مسأله افزايش ظرفيت سردخانه اي کشور و انبارها (سيلوها) مي باشد.

به اين دليل که معمولاً احداث يک سردخانه به صرف هزينه هاي زيادي دارد و افراد قادر به تحمل هزينه هاي و سرمايه گذاري لازم در اين زمينه نيستند. از اين رو پيشنهاد مي شود تا در مراکز عمده توليد مرکباتدر کشور انبارهاي جديد و مجهز ساخته شود که اين کار را مي توان به چند طريق انجام داد.

نخست: اينکه چند توليد کننده عمده مرکبات که حجم توليدشان قابل توجه است اقدام به احداث سردخانه اي، با گنجايش مناسب و با تجهيزات کامل بنمايند. لازم به توضيح است به اين دليل که معمولاً توليد کنندگان مدت زماني کمي مرکبات برداشت شده را نگهداري مي کنند و بلافاصله آن را به فروش مي رسانند ممکن است تمايلي به صرف هزينه هاي اين چنين نداشته باشند. راه ديگر اين است که صادرکنندگان عمده مرکبات در محل توليد يا مکان هاي خاص مورد نظر خود اقدام به احداث سردخانه و انبار مجهز، جهت نگهداري مرکبات قبل از صدور آن بنمايند. اما عملي ترين راه خوشايندترين پيشنهاد از نظر توليد کننده و صادرکننده اين است که دولت با حمايت هاي خود از طريق دادن وام به احداث سردخانه هاي جديد کمک کند يا اينکه بخشي از هزينه اهي احداث سردخانه را به صورت ارائه کمک هاي بلاعوض تقبل نمايد.

پاسخ دهید