دانلود تحقیق رایگان بررسی تأثیر نظامهای پولی بر درجه عبور نرخ ارز
تحقیق رایگان بررسی تأثیر نظامهای پولی بر درجه عبور نرخ ارز
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
تحقیق رایگان بررسی تأثیر نظامهای پولی بر درجه عبور نرخ ارز توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در تحقیق رایگان بررسی تأثیر نظامهای پولی بر درجه عبور نرخ ارز بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید
مقدمه
در این تحقیق که هدف اصلی آن بررسی تأثیر نظامهای پولی بر درجه عبور نرخ ارز در دو گروه از کشورهای با نظام پولی لنگرگاه ارزی و هدفگذاری تورمی میباشد، با بهرهگیری از شواهد عینی و عملی تقسیمبندی صندوق بینالمللی پول (2009) از ترتیبات ارزی و نظامهای پولی، به ارزیابی تأثیر نظامهای پولی بر شاخص بهای کالاهای وارداتی و مصرفی در ایران و دو گروه از کشورها پرداخته شد. در ادامه اين فصل و در قسمت دوم، خطوط کلي پژوهش مرور شده و در بخش سوم اين فصل، بحث و نتیجه گیری کلی از یافتههای این پژوهش ارائه میشود. در قسمت چهارم پيشنهادهايي براي سياستگذاري مطرح شده و قسمت پایانی این فصل نیز به ارائه پيشنهادهايي جهت استفاده در پژوهشهاي آتي اختصاص یافته است.
5-2- مروري بر خطوط کلي پژوهش
هدف اصلی این تحقیق، بررسی تأثیر بی ثباتی نرخ واقعی ارز بر تولید ناخالص داخلی ایران طی سال های 1367-1384بوده است. در این راستا در فصل اول ( کلیات تحقیق) متغیر نرخ واقعي ارز به دلیل ارتباط آن با متغیرهای داخلی و خارجی به عنوان متغیر مهم و کلیدی در اقتصاد باز معرفی گردید. در قسمت بیان مسأله نیز، مسأله اساسی و اصلی این تحقیق که بررسی تأثیر بی ثباتی نرخ واقعی ارز بر توليد در بعد از انقلاب و طی سال های 1367-1384 بود، مطرح شد. در قسمت اهمیت و ضرورت تحقیق، به ضرورت بررسی مسأله بی ثباتی نرخ واقعي ارز در اقتصاد ایران و به ویژه در بعد از انقلاب به دلیل تغییرات گسترده در سیاست های ارزی ایران و همچنين اهميت شناخت مسأله بي ثباتي نرخ واقعي ارز در برنامهريزي و سياستگذاريهاي اقتصادي، پرداخته شد. در ادامه فصل اول، به تشریح اهداف تحقیق، که مبتنی بر چگونگي تأثير بي ثباتي نرخ واقعي ارز بر توليد ناخالص داخلي به عنوان هدف اصلي و چگونگي تأثير نرخ واقعي ارز بر توليد ناخالص داخلي به عنوان هدف فرعي اين مطالعه بود، پرداخته شد.
در فصل دوم و در مروری بر ادبیات موضوع، ابتدا به مبانی نظری رابطه بين نرخ واقعي ارز و تولید پرداخته شد که در این راستا اثرات انقباضی و انبساطی کاهش نرخ واقعي ارز بر تولید در قالب مدل های پولی، مدل جذب و رویکرد کششی بررسی گردید. در ادامه این فصل به مبانی نظری تأثیر بی ثباتی نرخ واقعی ارز بر تولید از کانال سرمایه گذاری و عرضه سرمایه انسانی پرداخته شد و چگونگی تأثیر مثبت و منفی بی ثباتی نرخ واقعی ارز بر تولید با در نظر گرفتن مفروضات معین مورد بحث قرار گرفت. در قسمت مرور مطالعات تجربیتحقیق نیز به نتایج تجربی مطالعات انجام یافته خارجی و داخلی در خصوص تأثیر بی ثباتی و انحراف نرخ واقعي ارز بر متغیرهای کلان اقتصادی و به ویژه، سرمایهگذاری و رشد اقتصادی پرداخته شد. اغلب نتایج تجربی، تأثیر منفی بی ثباتی نرخ واقعي ارز را بر متغیرهایی نظیر سرمایهگذاری و رشد اقتصادی نتیجهگیری نموده و برخی از مطالعات نیز تأثیر منفی و ضعیف بی ثباتی نرخ واقعي ارز بر رشد اقتصادي را نتيجهگيري نمودند. در ادامه فصل دوم، به جمعبندی مطالعات تجربی و تمایز این مطالعه که استفاده از مدل GARCH برای تخمین شاخص بی ثباتی نرخ واقعی ارز و بهره گیری از داده های سری زمانی فصلی بود، پرداخته شد.
در فصل سوم تحقیق، ابتدا به مروری بر سیاست های ارزی در بعد از انقلاب پرداخته شد. در ادامه این فصل روند توليد ناخالص داخلي، نرخ واقعي ارز و شاخص بی ثباتی نرخ واقعی ارز که از مدل GARCH تخمین زده شده بود، طی سال های 1367-1384 به صورت نموداری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. همچنین در ادامه به صورت کیفی و در قالب نمودار پراکنش رابطه بین متغیرهای بی ثباتی نرخ واقعی ارز و نرخ واقعی ارز با سطح تولید نشان داده شد، که نتایج رابطه منفی بین این متغیرها با تولید ناخالص داخلی را تأیید نمود.
در فصل چهارم تحقیق، به معرفی آزمون های پایایی متغیرها، مدل GARCH جهت تخمین شاخص بی ثباتی در متغیرهای کلان اقتصادی و روش همگرایی جوهانسن- جوسیلیوس پرداخته شد. در ادامه این فصل نیز مدل و متغیرهای تحقیق مطرح شد.
در فصل پنجم تحقیق و در قسمت برآورد مدل و تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق با استفاده از روش همگرایی جوهانسن- جوسیلیوس به تخمین رابطه همگرایی بین متغیرهای مدل پرداخته شد که نتایج تخمین روش جوهانسن، وجود یک بردار همگرایی بین متغیرهای مدل را تأیید نمود. در ادامه این فصل، مدل اصلی تحقیق که شامل متغیرهای لگاریتم تولید ناخالص داخلی، لگاریتم نرخ واقعی ارز، شاخص بی ثباتی نرخ واقعی ارز و لگاریتم رابطه مبادله بود تخمین زده شد که نتایج حاکی از تأثیر منفی و معنی دار هر دو متغیر بی ثباتی نرخ واقعی ارز و نرخ واقعی ارز بر تولید ناخالص داخلی بود. در قسمت مربوط به بررسی نتایج استحکام مدل نیز با افزودن متغير درجه بازبودن تجارت به مدل اصلی تحقیق ملاحظه شد که همچنان تأثیر منفی و معنیدار نرخ واقعی ارز بر سطح تولید حفظ و تأثیر متغير درجه بازبودن تجارتی نیز مثبت و معنیدار شد. در قسمت بعدی بررسی استحکام مدل نیز با حذف متغیر لگاریتم حجم نقدينگي واقعي بخش خصوصي و اضافه نمودن متغیر اثرات متقابل بی ثباتی نرخ واقعی ارز و درجه بازبودن تجارت و بي ثباتي نزخ ارز به مدل، به بررسی تأثیر اين دو متغیر بر تولید پرداخته شد که نتایج تأثیر منفی و معنی دار این دو متغیر را بر تولید ناخالص داخلی تأیید نمود. در قسمت پایانی استحکام مدل هم با تعدیل دوره زمانی مدل اصلی، همچنان تأثیر منفی و معنیدار متغیرهای بی ثباتی نرخ واقعی ارز، نرخ واقعی ارز بر تولید ناخالص داخلی حفظ شد.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند