دانلود تحقیق رایگان بررسی تاثير نماز بر بهداشت رواني

دانلود تحقیق رایگان بررسی تاثير نماز بر بهداشت رواني

تعداد صفحات: 9

حجم فایل: 14.0 کیلوبایت

فرمت فایل: ورد WORD

دسته بندی:

قیمت: رایگان

تعداد نمایش: 122 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 8 نوامبر 2017

به روز رسانی در: 8 نوامبر 2017

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

رایگان – خرید

پيش از ورود به بحث نماز ، از آنجا كه «عبادت» روح نماز است ، اندكي درباره ي عبادت و بندگي مطالبي بحث مي كنيم.

عبادت به معناي اظهار ذلت ، عالي ترين نوع تذلل و كرنش در برابر خداوند است. در اهميت آن ، همين بس كه آفرينش هستي و بعثت پيامبران (عالم تكوين و تشريع) براي عبادت است. خداوند مي فرمايد

 « و ما خلقت الجن و النس الا ليعبدون »

« هدف آفرينش هستي و جن و انس ، عبادت خداوند است. »

كارنامه همه ي انبيا و رسالت آنان نيز ، دعوت مردم به پرسش خداوند بوده است. پس هدف از خلقت جهان و بعثت پيامبران ، عبادت خدا بوده است.

روشن است كه خداي متعال ، نيازي به عبادت ما ندارد ، « فان الله غني عنكم » و سود عبادت ، به خود پرستندگان بر مي گردد.

بارزترين نوع بندگي نماز است. نماز ، از همه مهمترين سفارش هاي انبيا بوده و از بارزترين مصادق عبادت است. حضرت لقمان به فرزندش مي گويد پسركم! نماز را بر پاي دار. « يبني اقم الصلوه »

نماز ؛ داروي نسيان و وسيله ي ذكر خداوند است  « اقم الصلوه لذكري »

نماز ؛ اهرم استعانت در غم ها و مشكلات است. خداوند مي فرمايد  از صبر و نماز در مشكلات كمك بگيريد و بر آن پيروز شويد.

نماز ، داروي تكبر است. حضرت علي (ع) مي فرمايد  خداوند ، نماز را واجب كرد تا انسان را از كبر ، دور كند. نماز به منزله ي پرچم و آرم و نشانه مكتب اسلام است. نماز ، پايه و ستون دين است  « و هي عمود دينكم ».

نماز ، اولين سؤال در قيامت است  « اول ما يحاسب به العبد الصلاه ».

براي پرورش (حس ديني) و ارتقاي (بينش ديني) در كودك نان و نوجوانان را قبل از هر چيز بايد جلو ه هاي دين در زندگي را با زبان ساده و شيوه اي جذاب و زيبا براي آنان به نمايش بگذاريم. آموزه هاي ديني و يافته هاي علمي نشان مي دهد كه تعليم و تربيت واحد مراحل ، اصول ، شرايط و روش هايي است كه اگر به شكل درست به كار گرفته نشود هرج و مرج و گسيختگي و اختلال را در شخصيت فرد به بار مي آورد ، تا آن جا كه هدف تربيت به ضد خود تبديل مي شود .گرچه براي آدمي ،نان و غذا (قوت) زندگي است ،اما دين و ايمان (معناي) زندگي اوست .آنچه زندگي كودك را زيبا ، اميد بخش و شيرين مي كند كيفيت برخورداري او از خوراك هاي معنوي و آموزه هاي ديني است .ارزش هاي اخلاقي و باورهاي ديني ، اغلب ريشه در فطرت كودك دارد .بنابراين ، لزوما نبايد اين ارزش ها در كودك از بيرون ياد بگيرد و دروني كند. بلكه فراتر از آن ، آن چه مهم است تلاش براي كشف و شكوفايي اين قابليت ها از درون اوست .شيطان تا هنگامي كه انسان نمازش را در وقت فضيلت مي خواند در خوف و وحشت است .ولي هر گاه نماز را اول وقت نخواند ، شيطان جرئت فريب او را مي يابد و او را به گناهان بزرگ وا مي دارد .در خانواده نيز بايد همه ي

پاسخ دهید