هدف مقدمه و تاريخچه مايكوتوكسين ها • خصوصيات مايكوتوكسين ها • فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم • افلاتوكسين ها • انواع آفلاتوکسین ها • كپك هاي مولد افلاتوكسين • فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين • مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها • افلاتوكسين M • نحوه تبديل آفلاتوكسين B1 به M1 حد مجازافلاتوكسين M1 • جهان • ايران شیوع افلاتوکسین M1در جهان شیوع افلاتوکسین در شیر مادر اثرات سمی افلاتوکسین روشهای تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسینها روش هاي خنثي سازي ، حذف و غير فعال كردن افلاتوکسین ها نتیجه پیشنهادات از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد. |
دانلود پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن – مايكوتوكسين ها – افلاتوكسين ها
تعداد صفحات: 56
حجم فایل: 8.29 مگابایت
فرمت فایل: پاورپوینت PoewrPoint
دسته بندی: پروژه های پایانی و پاورپوینت ها
قیمت: 599,900 ریال
تعداد نمایش: 192 نمایش
ارسال توسط: best file
تاریخ ارسال: 14 نوامبر 2017
به روز رسانی در: 14 نوامبر 2017
خرید این محصول:
پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.