دانلود پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن – مايكوتوكسين ها – افلاتوكسين ها

دانلود پاورپوینت آماده بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني و روش تشخيص و كاهش آن – مايكوتوكسين ها – افلاتوكسين ها

تعداد صفحات: 56

حجم فایل: 8.29 مگابایت

فرمت فایل: پاورپوینت PoewrPoint

دسته بندی:

قیمت: 599,900 ریال

تعداد نمایش: 192 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 14 نوامبر 2017

به روز رسانی در: 14 نوامبر 2017

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

599,900 ریال – خرید

—         هدف

—         مقدمه و تاريخچه

—         مايكوتوكسين ها

          خصوصيات مايكوتوكسين ها

          فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم

          افلاتوكسين ها

          انواع آفلاتوکسین ها

          كپك هاي مولد افلاتوكسين

          فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين

          مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها

          افلاتوكسين M

          نحوه تبديل آفلاتوكسين  B1  به M1

—         حد مجازافلاتوكسين M1

          جهان

          ايران

—         شیوع افلاتوکسین M1در جهان

—         شیوع افلاتوکسین در شیر مادر

—         اثرات سمی افلاتوکسین

—         روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها

—         روش هاي خنثي سازي ،‌ حذف و غير فعال كردن

—         افلاتوکسین ها

—         نتیجه

—         پیشنهادات

از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني  از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.

پاسخ دهید