دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

تعداد صفحات: 22 اسلاید

حجم فایل: 736 KB

فرمت فایل: پاورپوینت

دسته بندی:

قیمت: 49,000 ریال

تعداد نمایش: 13 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 3 ژانویه 2021

به روز رسانی در: 2 فوریه 2021

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

49,000 ریال – خرید

دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

آپدیت بهمن ماه 1399

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده نمونه سوالات آزمون های استخدامی، پروژه های پایانی، پروژه های مالی و پاورپوینت های آماده ی معتبر و ارزشمند در ایران

 

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

 

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.



آنچه در پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی خواهید دید



  • اصول نگهداری مواد غذایی

  • جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
  • جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی
  • جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و …

جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی

  • طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد
1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها
2-جلوگیری از افزایش تعداد میکروارگانیسم های فعال
3- ایجاد شرایط محیطی نامناسب(مواد غذایی – رطوبت-pH- P.O.R نامناسب – حضور مواد بازدارنده
4- آسیب رساندن به میکروارگانیسم ها

روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی

1-ایجاد شرایط آسپتیک – جلوگیری از آلودگی مواد غذایی تعداد ، نوع میکروارگانیسم اهمیت دارد
  • بافتهای داخلی گیاهان یا حیوانات سالم فاقد میکروارگانیسم
  • پوشش محافظ اطراف مواد غذایی
اقدامات: بسته بندی – جلوگیری از آلودگی شیر –کنسرو- روشهای بهداشتی ذبح-حمل ونقل و فرآوری گوشت – کنترل میکروارگانیسم های رقیب در صنایع تخمیری
2-زدودن یا حذف کردن میکروارگانیسم ها
شستشو – حذف قسمتهای زاید –فیلتراسیون
3- کند کردن رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها
حرارت پایین – خشک کردن – ایجاد شرایط بی هوازی – استفاده از مواد شیمیایی
4- از بین بردن میکروارگانیسم ها
حرارت – اشعه



نکات مهم

– تمامی‌موارد ذکر شده، به صورت یکجا در این بسته موجود می‌باشند.
– تنها در فروشگاه اینترنتی اس پی دی فایل میتوانید قبل از خرید برای آشنایی با پکیج موردنظر، قسمتی از محصول را به طور رایگان دانلود نمایید و در صورت رضایت خرید بفرمایید.
– پس از پرداخت هزینه، بلافاصله دکمه دانلود در صفحه سایت ظاهر خواهد شد، که با کلیک روی آن دانلود شروع خواهد شد. همچنین برای اطمینان، محصول به صورت خودکار به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
– این پاورپوینت به صورت ثبت شده بوده و هر گونه کپی برداری و انتشار غیر قانونی آن توسط افراد سودجو، بدون تذکر قبلی، پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.

 

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده نمونه سوالات آزمون های استخدامی، پروژه های پایانی، پروژه های مالی و پاورپوینت های آماده ی معتبر و ارزشمند در ایران



. پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 
با اطمینان خرید کنید …
 
  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی: 
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند.


پاسخ دهید