دانلود پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری

دانلود پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری

تعداد صفحات: 15 اسلاید

حجم فایل: 1 MB

فرمت فایل: پاورپوینت

دسته بندی:

قیمت: 299,900 ریال

تعداد نمایش: 164 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 21 سپتامبر 2020

به روز رسانی در: 21 سپتامبر 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

299,900 ریال – خرید

دانلود پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری

پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پاورپوینت های آماده ، پروژه های پایانی ، پروژه های مالی و سوالات آزمون های استخدامی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

 


اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری

تغذیه در شرایط اضطراری:

1.توزیع همگانی:مواد غذایی به صورت خام که امکان طبخ دارد دراختیار قرار میدهند.
2.تغذیه همگانی:توزیع مواد غذایی به صورت آماده برای خوردن.
3.تغذیه مکمل:علاوه بر موادغذایی موردنیاز برای همه،جهت گروه های آسیب پذیر موادغذایی مقوی بصورت خاص قرارمیدهد.
4.تغذیه درمانی:کسانی که توانایی استفاده از مواد غذایی ندارند.ازین روش استفاده میشود.
جهت گندزدایی ظروف ابتدا ظروف 5دقیقه در آب جوش قرارگیرد،سپس با کلر 30ثانیه ضدعفونی شوند.
معتبرترین ماده ضدعفونی کننده ظرف که نیاز به آبکشی ندارد هالامید است.
در شرایط اضطراری به هیچ وجه نباید غذای آماده شده برای وعده غذایی بعدی کنارگذاشته شود.
درمورد نگهداری مود غذایی خشک داخل انبار و در قفسه های مواد غذایی باید حدود 10سانتی متر از دیوار و 45 سانت از کف فاصله داشته باشد.

اقدامات لازم بهسازی جهت نگهداری – تهیه و توزیع غذا:

1.بازرسی کیفیت موادغذایی برای کشف فساد و آلودگی
2.بازرسی کیفیت آب مرکز تهیه غذا
3.مبارزه باحشرات و جوندگان موزی در انبارها-آشپزخانه و مراکز تغذیه
4.انبارکردن صحیح موادغذایی و رعایت زنجیره سرما برای مواد غذایی فسادپذیر
5.دفع صحیح فضولات مایع و جامد
6.شستوشو گندزدایی ظروف
7.نظارت بر تهیه و توزیع غذا
8.معاینات بهداشتی کارکنان مراکز تغذیه

 


. پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست.

 

با اطمینان خرید کنید …

 

اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند

اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت

ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور

دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

 

شماره های پشتیبانی: 

47221117 – 051
09920557724

 

برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند.

پاسخ دهید