دانلود پاورپوینت انقلاب اسلامی ایران ( 1357 ) و انقلاب چین
پاورپوینت انقلاب اسلامی ایران ( 1357 ) و انقلاب چین
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت انقلاب اسلامی ایران ( 1357 ) و انقلاب چین توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت انقلاب اسلامی ایران ( 1357 ) و انقلاب چین با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
انقلاب اسلامی ایران (1357) و انقلاب چین
پیشینه و علل
انقلاب 1357ايران بعد از تجربه نهضت مشروطه و کودتای 28 مرداد و به دنبال قيام 15 خرداد1342 به وقوع پیوست.
رهبران انقلاب از آغاز بر سه نکته بیش از هرچیز تاکید داشتند:چیرگی بر استبداد حاکم،ایستادگی در برابر استعمار خارجی و مسائل فرهنگی(به خصوص اسلامی)،همین سه عامل زمینه ای برای اتحاد اکثر احزاب،جریانها و گروهها شد.
هرچند انقلاب ایران بعدها تا حدودی از این اتحاد فاصله گرفت و زمینه برای ایجاد اپوزسیون مخالف محیا شد،ولی همچنان بسیاری از شخصیتها و احزاب موثر در جریان انقلاب به طور قانونی در داخل کشور فعالیت سیاسی دارند.
ج: نظريه چالمرز جانسون
اين نظريه، روند امور در جامعه را ماهيتا مبتني بر رضايت و نه تضاد مي داند. او بر اين باور است كه تغيير و تحول يك امر طبيعي است و لزوما انقلابي و خشونت آميز نيست و انقلاب تنها يكي از شكل هاي تغيير اجتماعي است.
يكي از ويژگي هاي اساسي سيستم اجتماعي، وجود ساخت ارزشي خاصي است كه اعضاي جامعه بر آن توافق دارند. ارزش ها براي سازمان دادن به نظام تقسيم كار اجتماعي ضرورت دارند، زيرا با بهره برداري از آنها نياز به استفاده از زور براي انتصاب هر فردي به وضيفه اي تعيين شده منتفي مي گردد.
بر اساس اين ديدگاه انقلاب در اثر سه عامل متوالي به وقوع مي پيوندد:
-از دست رفتن تعادل (ركود قدرت)
-انعطاف ناپذيري نخبگان
-عوامل شتابزا
در ايران، عدم تعادل از اواخر 1356 در اقشار مختلف قابل مشاهده بود. برخلاف نظر جانسون، رژيم انعطاف هايي را نشان داد، اما هيچكدام اثر نبخشيد. در باره نقش عوامل شتابزا نيز بايد گفت كه رژيم شاه بويژه پس از فرمان امام مبني بر فرار نظاميان و پيوستن آنها به مردم دچار گسيختگي در امور بويژه نيروهاي نظامي گرديد.
. پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724