دانلود پاورپوینت بیماری های هلو
پاورپوینت بیماری های هلو
آپدیت دی ماه 1399
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده نمونه سوالات آزمون های استخدامی، پروژه های پایانی، پروژه های مالی و پاورپوینت های آماده ی معتبر و ارزشمند در ایران
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت بیماری های هلو توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت بیماری های هلو بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
بیماری های هلو
سفيدك پودري هلو و شليل Peach powdery mildew
بيماري سفيدك سطحي يا سفيدك نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا كه هلو كشت ميشود بيماري نيز ديده ميشود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله ميكند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت نمدي است. قارچ انگل اجباري است و نمي توان آن را روي محيط كشت پرورش داد. اين قارچ زمستان را به دو صورت ريسه درجوانه و بصورت كليستوتيسيم ميگذراند.
نشانههاي بيماري روي برگ در ابتدا بصورت ايجاد لكههاي سبز كمرنگ و يا مايل به قهوهاي ودرنهايت تشكيل بافت نمدي است. برگهاي پير بندرت مورد حمله قارچ قرار ميگيرند و مقاومند. خسارت بيماري در حالتي كه به ميوه حمله ميكند فوقالاده زياد است زيرا ارزش و بازار پسندي ميوه بطور محسوس تقليل مييابد. روي ميوه لكهها گرد هستند. اگر ميوه سبز باشد لكه سفيدرنگ و اگر ميوه متمايل به قرمز رنگ باشد لكه زرد چركين به نظر مي رسد. قسمتهاي لكهدار ميوه سفت و سخت شده و از رشد طبيعي باز ميماند. سرشاخههاي مبتلا به قارچ باريك و ضعيف مانده وجوانههاي آنها كوچك ميشود.
كنترل بيماري:
كنترل مكانيكي: آبپاشي، باران، آب سردوگرم ، ازبين بردن غشاي نمدي ازجمله اقداماتي است كه دركاهش بيماري موثر است.
كنترل بيولوژيكي: قارچ عامل بيماري در مناطق مرطوب بوسيله تعدادي قارچهاي هيپرپارازيت كه مهمترين آنها Cicinobolus cesatii ميباشد پارازيته شدهاند و ازبين مي روند ويا لااقل كاهش مييابد.
كنترل زراعي: حفظ حاصلخيزي خاك، هرس و واريتههاي مقاوم(ارقام هلو مخملي، كاردي و حاج كاظمي نسبت به بيماري حساس و ارقام پائيزه مقاومند.)
كنترل شيميايي:
1- دينوكاپ(كاراتان) LC EC 35% و 1 درهزار
2- دينوكاپ(كاراتان) FN-57 WP18.25% و 1 درهزار
3- سولفور(الوزان- كوزان) WP80-90% و 4-3 درهزار
4- بنوميل(بنليت) WP 50% و 0.5 درهزار
توصيهها: بهترين زمان سمپاشي بعد از ريختن گلبرگها و تشكيل ميوه است. درصورت لزوم 7-3 نوبت سمپاشي انجام ميگيرد. نوبت اول سمپاشي مهم است و سمپاشيهاي بعدي به فاصله 10 روز انجام ميپذيرد.
. پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست.
با اطمینان خرید کنید …
اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724