دانلود پاورپوینت جوشکاری لیزری
پاورپوینت جوشکاری لیزری
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت جوشکاری لیزری توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت جوشکاری لیزری با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
جوشکاری لیزری
مقدمه
پرتو لیزر درخشان تر و شدیدتر از پرتوهای طبیعی است. کلمه لیزر (laser) به معنای تقویت نور توسط تابش گسیل القایی است. لیزر دارای خصوصیتهایی از جمله همدوسی و تکفامی و درخشندگی است که ان را از نور طبیعی متمایز می نما ید.عمل لیزری با انجام گذارهای نشری بین ترازهای انرژی اتمی یا مولکولی ماده فعال لیزر صورت می گیرد .
لیزر انواع مختلفی دارند و بر حسب آنکه ماده فعال آنها در چه فازی است به لیزرهای گازی حالت جامد، لیزرهای مایع و لیزرهای نیمه هادی تقسیم می شوند .
لیزر گازی :
ماده فعال در این سیستم ها یک گاز است که به طور خالص یا همراه با گازهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.
در لیزرهای گازی نوع خاصی گاز داخل یک اتاقک شفاف بدون درز جریان است. وقتی که گاز جریان می یابد، از دو الکترود می گذرد، یکی با بار مثبت و دیگری با بار منفی. الکترونهایی که بین الکترودها جریان دارند الکترونهای داخل اتمهای گاز در حال جریان را به ترازهای انرژی بالا پمپ می کنند. بر خلاف جامد، گاز می تواند جریان یابد. با جریان گاز در داخل لوله، اتم های برانگیخته موقع دور شدن از الکترودها به تراز انرژی پایین تر می افتند. الکترون های اتم های گاز برانگیخته با افتادن به تراز انرژی پایین تر فوتون هایی گسیل می دارند. این فوتونها بین آینه ها به جلو وعقب بازتاب می کنند. وقتی که نور لیزری در سطح قابل استفاده برقرار شد، باریکه از طریق آینه خروجی نیم شفاف خارج می شود .
مکانیزم لیزرهای گازی
لیزرهای گازی معمولاً با ابزارهای الکتریکی برانگیخته می شوند یعنی دمش با عبور جریان به اندازه کافی قوی DC از گاز انجام می شود. ساز و کارهای اصلی دمشی که در لیزرهای گازی صورت می گیرد با عبور جریان الکتریکی مناسبی از گاز حاصل می شود یونها و الکترون های آزاد به وجود می آیند و چون این ذرات در اثر میدان الکتریکی شتابدار می شوند انرژی جنبشی اضافی بدست می آورند و می توانند با برخورد به اتم های خنثی آنها را برانگیخته کنند .
طبقه بندی مواد لیزر گازی
لیزرهای اتم های خنثی :
معمولترین لیزر گازی خنثی، لیزر هلیوم-نئون است.
لیزرهای یونی:
در اتم یونیده، مقیاس ترازهای گسترده می شوند و در اولین برخورد اتم خنثی را یونیزه می کنند.
لیزرهای مولکولی :
در این لیزرها از گذار بین ترازهای انرژی مولکول استفاده می شود.
لیزرهای اگزیمر :
این کلمه از عبارت «دیمر تحریک شده» بدست آمده است یعنی یک مولکول دو اتمی وقتی در حالت تحریکی واقع است پایدار است و در حالت پایه ناپایدار است.
لیزر گازی:
یکی از انواع لیزر گازی، لیزر گاز کربنیک است که به دو صورت پیوسته و پالسی عمل می کند. ماده فعال این لیزر، مولکول است که با کمک گازهای بافر فعال می شود. این نوع لیزر، جز لیزرهای چهار ترازی محسوب می شود و کاربردهای فراوانی در زمینه آموزشی، صنعتی، پزشکی و… دارد. لیزر دی اکسید کربن، نمونه ای از یک لیزر گاز مولکولی پرقدرت است. باریکه خروجی وقتی کانونی شود می تواند صفحات الماس و فولاد ضخیم را در عرض چند ثانیه برش دهد. نمودار تراز انرژی یک گاز مولکولی بطور قبل توجهی پیچیده تر از آن برای یک اتم است. حالتهای انرژی بصورت ترازها منجر به گسیل نور مرئی می شوند. هر تراز مولکولی در یک مولکول گاز بطور کلی دارای زیر ترازهایی براساس دوران مجاز مولکولی دارند. عملکرد لیزر از طریق گذارهای بین ترازهای ارتعاشی – دورانی مختلف امکان پذیر می شود و تابش خروجی به صورت فروسرخ (فوتون های کم انرژی) می باشد. لیزر با استفاده از این نوع گذار یک باریکه خروجی مثلاً به طئول موج 6/10 میکرومتر در عملکرد موج پیوسته (cw) می دهد. اولین لیزر گاز کربنیک توسط پتیل (patel)در سال 1964 میلادی اختراع شد. اولین لیزر دارای توان خروجی فقط چند میلی وات بوده است. امروزه از لیزرهای پیوسته ای که دارای توان خروجی بیش از kw20 است نیز استفاده می شود.لیزرهای پالسی با انرژی خروجی بالاتر از KJ100 صورت گرفت. لیزر یک لیزر گازی مولکولی می باشد که دارای بازدهی نظری 38% است، ولی در عمل بازدهی 20% را داراست تحقیقات به بهینه سازی توان خروجی- پایداری- واگرایی بیم و ساختار مد و شکل پالس (توزتسی، گوسی، تخت و…) معطوف شده است. عمل دمش در لیزر معمولاً با استفاده از انرژی الکتریکی صورت می گیزد.
مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه لیزر گاز کربنیک :
در سال 1965 میلادی برای افزایش توان خروجی، دمای تیوپ لیزر را با متانول سرد شده تا 60- درجه سلسیوس پایین آوردند که در نتیجه توان خروجی با افزایش قابل ملاحظه ای روبرو شد. در این آزمایش ولتاژ KV11-7 بین الکترودها اعمال شد و منحنی توان خروجی بر حسب جریان الکتریکی داخل تیوپ بدست آمد . در همین سال آزمایشهای دیگری در رابطه با توان خروجی لیزر انجام شد. در این آزمایشها تغییرات توان بر حسب درصد افزایش گاز مورد بررسی قرار گرفت.
. پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724