دانلود پاورپوینت طراحي و مسيريابي يك پروتكل مطمئن ارتباطي براي شبكه هاي حسگر بي سيم
پاورپوینت طراحي و مسيريابي يك پروتكل مطمئن ارتباطي براي شبكه هاي حسگر بي سيم
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پاورپوینت های آماده ، پروژه های پایانی ، پروژه های مالی و سوالات آزمون های استخدامی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت طراحي و مسيريابي يك پروتكل مطمئن ارتباطي براي شبكه هاي حسگر بي سيم توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت طراحي و مسيريابي يك پروتكل مطمئن ارتباطي براي شبكه هاي حسگر بي سيم با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
طراحي و مسيريابي يك پروتكل مطمئن ارتباطي براي شبكه هاي حسگر بي سيم
چکیده :
در این پروژه چندین پروتکل ارتباطی مطمئن با لحاظ کردن روش مسیر یابی برای شبکه های حسگری بیسیم ارائه می شود که بار انرژی یکنواختی را میان حسگرها توزیع می کنند . این پروتکل ها مبتنی بر سرخوشه است که شبکه را به حلقه هایی هم مساحت تقسیم می کند و سیاست مسیر یابی مختلفی را به هر حلقه اعمال می کند .
هدف اول این پروژه ، کاهش انرژی مصرفی کل شبکه های حسگر بی سیم و افزایش طول عمر آن می باشد . هدف دوم این پروژه ، ارائه چندین پروتکل ارتباطی مسیریابی با افزایش قابلیت اطمینان و کاهش تأخیر ارتباطات بین حسگرهای شبکه ی حسگر بی سیم نسبت به پروتکل های گذشته می باشد .
مقدمه
شبکه حسگر / کارانداز ( حس/کار) شبکه ای است متشکل از تعداد زیادی گره کوچک، در هر گروه تعدادی حسگر/ و یا کارانداز وجود دارد . شبکه حس/ کار بشدت با محیط فیزیکی تعامل دارد . از طریق حسگرها اطلاعات محیط را گرفته و از طریق کار اندازها واکنش نشان می دهد . ارتباط بین گره ها بصورت بی سیم است . هر گره بطور مستقل و بدون دخالت انسان کار میکند و نوعاً از لحاظ فیزیکی بسیار کوچک است و دارای محدودیت هایی در قدرت پردازش ، ظرفیت حافظه ، منبع تغذیه,….. می باشد . این محدودیت ها مشکلاتی را بوجود می آورد که منشا بسیاری از مباحث پژوهشی مطرح در این زمینه است .
این مقاله ضمن معرفی شبکه حس /کار و شرح ویژگی ها ، محدودیت ها ، کاربردها ، ایده ها و چالش ها ، به طرح موضوعات پژوهشی در این زمینه می پردازد .
پیشرفت های اخیر در فناوری ساخت مدارات مجتمع در اندازه های کوچک از یک سو و توسعه فناوری ارتباطات بی سیم از سوی دیگر زمینه ساز طراحی شبکه های حس/ کار بی سیم شده است . تفاوت اساسی این شبکه ها ارتباط آن با محیط و پدیده های فزیکی است شبکه های سنتی ارتباط بین انسانها و پایگاه های اطلاعاتی را فراهم می کند در حالی که شبکه ی حس / کار مستقیماً با جهان فیزیکی در ارتباط است با استفاده از حسگرها محیط فیزیکی را مشاهده کرده ، بر اساس مشاهدات خود تصمیم گیری نموده و عملیات مناسب را انجام می دهند . نام شبکه حس / کار بی سیم یک مان عمومی است برای انواع مختلف که به منظورهای خاص طراحی می شود .
از دیدگاه دیگر اگر در شبکه تلفن همراه ایستگاه های پایه را حذف نماییم و هر گوشی را یک گره فرض کنیم ارتباط بین گره ها باید بطور مستقیم یا از طریق یک یا چند گره میانی برقرار شود . این خود نوعی شبکه حس / کار بی سیم می باشد . اگر چه به نقلی تاریخچه شبکه های حس / کار به دوران جنگ سرد و ایده اولیه آن به طراحان نظامی صنایع دفاع آمریکا بر می گردد . ولی این ایده می توانسته در ذهن طراحان رباتهای متحرک مستقل یا حتی طراحان شبکه های بی سیم موبایل نیز شکل گرفته باشد . به هر حال از آنجا که این فن نقطه تلاقی دیدگاه های مختلف است تحقق آن می تواند بستر پیاده سازی بسیاری از کاربردهای آینده باشد . کاربرد فراوان این نوع شبکه و ارتباط آن با مباحث مختلف مطرح در کامپیوتر و الکترونیک از جمله امنیت شبکه ، ارتباط بلادرنگ ، پردازش صوت و تصویر ، داده کاوی ، رباتیک ، طراحی خودکار سیستم های جاسازی شده دیجیتال و… میدان وسیعی برای پژوهش محققان با علاقمندی های مختلف فراهم نموده است .
معرفی شبکه های حسگری بی سیم :
پیشرفت های اخیر در زمینه سیستم های MEMS حسگرهای هوشمند ، مخابرات بی سیم و همچنین الکترونیک دیجیتال ، امکان ساخت گره های حسگر کوچک ، کم مصرف و کم هزینه را فراهم می سازد که توانایی برقراری ارتباط به صورت بی سیم را نیز دارا می باشند.
[Rabaey-00].[Min-01].[Akyildiz-02],[Katz-22] این گره های حسگر کوچک شامل سه بخش حسگر ، پردازش اطلاعات و مسیریابی اطلاعات به صورت بی سیم می باشند . به طور کلی یک شبکه حسگر بی سیم شامل تعداد زیادی از این گره ها می باشد که برای اندازه گیری یک پارامتر ، داده های آنها به صورت دسته جمعی مورد توجه قرار گیرد . یعنی همه ی اطلاعات جمع آوری شده برای یک پارامتر در یک گروه از شبکه که معمولاً ایستگاه پایه (BS) نامیده می شود ، پردازشی شد و مقدار واقعی آن پارامتر به طور نسبتاً دقیقی تخمین زده می شود . در این شبکه ها معمولاً از کار افتادن یک گره ی شبکه تقریبا تاثیری در مقدار تخمین زده شده ندارد .
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724