دانلود پاورپوینت عملکرد صمغ ها

تعداد صفحات: 17 اسلاید

حجم فایل: 336 KB

فرمت فایل: پاورپوینت

دسته بندی:

قیمت: 299,900 ریال

تعداد نمایش: 170 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 11 ژوئن 2020

به روز رسانی در: 11 ژوئن 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

299,900 ریال – خرید

دانلود پاورپوینت عملکرد صمغ ها

پاورپوینت عملکرد صمغ ها

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پاورپوینت عملکرد صمغ ها توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت عملکرد صمغ ها با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.


صمغ ها

مقدمه

¨. از سال هاي دور بسياري دانه ها مانند به، اسفرزه، لوبياي لوكاست، گوآر، تارا، تمريند و به عنوان منابع صمغي مورد استفاده قرار مي گرفتند. البته در مصارف غذايي و در توليد صنعتي تنها برخي از اين صمغ ها اهميت دارند، خانواده گالاكتومانان ها در اين ميان پررنگ ترين نقش را ايفا مي كنند

عملکرد صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی از پلی ساکارید هایی هستند که بوسیله توانایی شان در تولید محصولاتی با ویسکوزیته بالا در غلظت های پایین مشخص می شوند. تقسیم بندی صمغ ها و موسیلاژ به این دلیل است که اولین بار که آنها را از پلی ساکارید ها جدا کردند محلول آنها حالت لیزی داشت که صمغ (Gum) نامیده شدند و دسته ای دیگر که محلول های آنها حالت لزج و چسبناک داشت موسیلاژ نامیده شدند. اما این ترکیبات پلی ساکاریدی بر حسب تغییرات ایجاد شده در ساختمانشان      .توانند به هر دو شکل لیز و چسبناک وجود داشته باشند

تقسيم بندي صمغ ها بر اساس شكل ساختار

صمغ هاي خطي: وي‍ژگي هاي ان عبارتند از افزايش بيشتر ويسكوزيته،تمايل كمتر به تشكيل ژل وتشكيل سريع فيلم مانند صمغ هاي گزانتان و گوار
صمغ هاي انشعابي: ويژگي هاي آن عبارتند از افزايش كمتر ويسكوزيته،تمايل بيشتر به تشكيل ژل وتشكيل كندتر فيلم مانند صمغ عربي

انواع صمغ ها بر اساس بار الكتريكي

خنثي: كمتر تحت تاثير و نمك قرار ميگيرند مانند خرنوب و گوار و گزانتان
آنيوني: بيشتر تحت تاثير و نمك قرار مي گيرند مانند آلژينات،كاراگينان، عربي


                                          • پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

                                             

                                            با اطمینان خرید کنید …

                                             

                                            • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
                                            • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
                                            • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
                                            • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

                                             

                                            شماره های پشتیبانی: 

                                            47221117 – 051

                                            09920557724

                                             

                                            برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند.

پاسخ دهید