دانلود پاورپوینت چای
پاورپوینت چای
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت چای توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت چای با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
چای
تاریخچه
گیاه چای ، یک گیاه بومی جنوب شرقی آسیا و عضوی از خانواده گیاه کاملیا
(کاملیا سیننسیس) می باشد . اعتقاد بر این است که گیاه چای توسط امپراطور چین کشف شده است ، شن نانگ معتقد بود برای مصون ماندن از بیماریها آب را باید قبل از خوردن جوشاند . روزی در سفرش به استانها ، از خدمتکارانش خواست تا مقداری آب برای او بجوشانند . آنها در هنگام جوشاندن آب از شاخه های کاملیاکه مقداری برگ نیز روی آن بود ، استفاده کردند . امپراتور شیفته بو و عطری شد که از جوشیدن آب پدید آمده بود ، او جوشانده را نوشید و آن را به عنوان یک نوشیدنی با خاصیتی درمانی معرفی کرد .آنها این نوشیدنی را ( چا ch’a ) نامیدند . فرهنگ چین و ژاپن چای را به عنوان یک قسمت کامل زندگیشان پذیرفته بودند . آنچه زمانی به عنوان یک تجربه اجتماعی تلقی می شد اکنون به یکی از موضوعات مهم مذهبی نیز تبدیل شده بود .سرانجام چای از طریق کاروانها به کشورهای دیگری مثل روسیه نیز وارد شد . چای نام یک گیاه است. چای واژهای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار میرود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شدهاست. نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ میشد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. اروپائیان نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاور میانه و شمال افریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند.
خاکهای مناسب پرورش و نیاز غذایی بوته چای :
چای گیاهی دائمی با محصولی برگی و اسیدی پسند است و در PHحدود 5/5-5/4 رشد بهتری دارد. چون چاي نیاز فراواني به AlوMn دارد لذا در خاکهای اسیدی بهتر رشد ميكند. چای خاکهای سبک و سرشار از مواد آلی را ترجیح می دهد و به رطوبت خاک نیاز فراوان دارد و در عین حال نفوذپذیری خاک و زهکشی مناسب حائز اهمیت است. در خاکهای زیر کشت چای سطح آب زیر زمینی باید پایینتر از cm90 باشد و چنانچه بارندگی زیاد و خاک خیلی سنگین باشد محدودیت کشت پیش می آید. بافت ایده آل برای پرورش چای لوم شنی تا لوم می باشد.
چای مرغوب، چای نا مرغوب
چای سیاه كه بهطور مطلق چای نامیده میشود از برگ، غنچه و ساقه نازك گیاهی از نوع كاملیا(Camellia) به دست میآید و پس از انجام عملیات تخمیر و خشكانیدن، در قالب بستهبندیهای گوناگون به بازار عرضه میشود.
چای مرغوب
بر مبنای استاندارد ملی ایران، كیفیت چای براساس دیدن و چشیدن آن تعیین میشود. با تجربهای كه چشندگان روی انواع چای دارند قضاوت آنها اغلب ملاك عمل است.
داوری چشندگانی كه واجد گواهینامه از یكی از مراجع رسمی چشش چای هستند، معتبر است. آزمایشهای شیمیایی روی نمونههای چای به جز در مواردی كه چای فاقد اصالت، مشكوك و یا واجد ویژگیهای غیرمتعارف باشد، انجام نمیشود. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران فاكتورهای ویژهای را برای چای خوب در نظر گرفتهاند.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست.
با اطمینان خرید کنید …
اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724