دانلود پروژه پایانی كيهانشناسي و تغيير نشانگان متريك
دانلود پروژه پایانی كيهانشناسي و تغيير نشانگان متريك
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پروژه پایانی كيهانشناسي و تغيير نشانگان متريك توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی پروژه پایانی ریخته گری صفحات در پروژه پایانی كيهانشناسي و تغيير نشانگان متريك بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید
مقدمه
آنگاه كه بشر متفكر، متوجه آسمان و اجرام بي شمار آن شد، آنگاه كه جهان اطراف را در نظمي تحيرانگيز يافت و خود را جزء كوچكي از اين كل شگفت، با طرح چيستي هستي، وجود و هر آنچه در آنست، اولين گام را در مسيري نهاد كه شايد آغاز تمام تحولات فكري و علمي پس از آن باشد.
اين سؤال كه جهان با همه جزئياتش، چگونه ايجاد شده؟ به سئوال اساسي فلسفه معروف است.
پاسخ اين سئوال كه زماني، صرفاً متفكران علوم عقلاني را به مبارزه ميطلبيد، در طي طريق مسير فكري بشر، به ناچار وارد عرصههايي دقيق و علميتر شد و بي شك امروزه سئوال اساسي كيهانشناسي است.
تاريخ تحول علمي و عقلاني، با نقاط عطفي همراه است كه شايد مهمترين آنها خلق كتاب اصول رياضي فلسفه طبيعت نيوتن و طرح نظريههاي مکانیک کوانتمی و نسبيت خاص و عام اينشتين باشد.
نيوتن در كتاب اصول كه حاصل و منتج از تمام رصدها، آزمونها و تلاشهاي علمي اسلاف پيش از او بود، رياضيات پيچيده حركت و نظريه گرانشياش را مطرح كرد و نشان داد كه قانونهاي حاكم بر ديناميك اجرام آسماني، همانهايي است كه كنشهاي جرمهاي كوچك زميني را توضيح ميدهد. از ديد او زمان مفهومي مطلق داشت و براي همه ناظرها يكسان. اما قانونهاي او، عليرغم ميل نيوتن، براي مكان مفهومي نسبي قائل ميشدند(قانون اول). زمان و مكان در اين ديدگاه هيچ ارتباطي با هم نداشتند.
مدل كيهانشناسي نيوتن كه براساس نظريه گرانشي او سازماندهي شده بود، شايد اولين مدل علمي در اين زمينه باشد. جهان در اين مدل، داراي توزيعي يكنواخت از ماده، در فضايي نامحدود اقليدسي، ايستا اما ناپايدار بود.
حدود دو قرن بعد، انقلاب ديگري رخ داد. نظريه نسبيت خاص اينشتين در سال 1905، بر مفهوم مطلق بودن زمان خط بطلان كشيد. بر اين اساس زمان وقوع يك رويداد از ديد ناظرهاي مختلف، متفاوت بود؛ همانطور كه مكان رويداد از ديد اين ناظرها تفاوت داشت.
فضا (مكان) و زمان كه پيش از اين دو مفهوم مجرد و جدا از هم بودند به عنوان دو جزء از يك مفهوم كلي، يعني فضازمان مطرح شدند. در اين نظريه ناظران در چارچوبهاي لخت درك يكساني از رويدادهاي اطراف داشتند، اما در فضازماني تخت.
ده سال پس از آن در سال 1915 اينشتين، اعلام كرد كه قانونهاي فيزيكي براي همه مشاهدهگرها چه لخت و چه غير لخت يكساناند، و در ناحيه كوچكي از فضازمان نميتوان بين سقوط ازاد يك جسم در ميدان گرانشي و حركت با شتاب يكنواخت در غياب ميدان گرانشي تفاوتي قائل شد.
همچنين توزيع ماده، تعيين كنندة هندسه فضازماني است كه خميده ميباشد. اين موضوعات تحت عنوان اصول، هموردايي كلي، هم ارزي و ماخ از مهمترين اصولي هستند كه تفكر نسبيت عام بر پايههاي آنها ساخته شده است. از اين پس بود كه هندسه و ماده لازم و ملزوم هم شدند. اينكه آيا انرژي ممنتم، فضازمان را تحت تأثير قرار داده و موجد انحناي آن شده است يا تأثير انحناي فضازمان روي ماده، خودش را به شكل گرانش نشان ميدهد، ديگر دو برداشت از يك معنا بودند.]1[
معادلات میدان اينشتين اين ارتباط را در قالب فرمولي نشان داد. حل اين معادلات با در نظر گرفتن شرايط خاص مادي و هندسي، منجر به مدلهاي متعددي در توصيف جهان گرديد. به اين ترتيب كيهانشناسي نسبيتي – كلاسيكي خلق شد.
يكي از نتايج مهم نظريه نسبيت عام، پيش بيني وجود نقاطي كه داراي چگالي زياد و نتيجتاً انحناي فضازمان بينهايتاند، بود. تكينگيهاي موجود در مدلهاي استاندارد نسبيتي – كلاسيكي و سياه چالهها مثالهائي از اين نقاطاند. قضاياي تكينگي در نسبيت عام كلاسيكي بوسيله پنروز و هاوكينگ اثبات شدند.
اين تكينگي كه در زمانهاي بسيار اوليه جهان به وقوع ميپيوندد، شروع جهان را از نقطهاي با ابعاد زير اتمي نشان ميدهد. نسبيت عام نظريهاي كلاسيكي است و در توصيف چنين نقاطي عاجز ميماند.
پس بررسي چنين نقاطي نظريهاي كوانتمي را ميطلبد كه با گرانش (نسبيت عام) سازگار شده و قادر به تعيين شرايط اوليه حاكم بر حالتهاي نخستين جهان باشد.
تلاش براي ايجاد يك نظرية كامل و جامع كوانتم گرانشي كه در حد، با گرانش كلاسيكي هماهنگ باشد. از دهه 30 ميلادي، تقريباً پس از خلق نظريه مكانيك كوانتمي آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.
در اين جستجو، يكي از مؤثرترين پيشنهادات در كوانتمي كردن گرانش، استفاده از روش كوانتش كانونيكي ديراك است، كه حالت كوانتمي سيستم توسط تابع موجي كه تابعيتي از متريكها و ميدانهاي مادي است بوسيله اعمال يك اپراتور هاميلتوني كه شامل بخش هندسي و مادي است، بدست ميآيد و منجر به معادله ديفرانسيلي درجه دومي از متريكها و مشتقات آنها ميشود. حل اين معادلات حالتهاي كوانتمي جهان را نشان ميدهد.
روش ديگر استفاده از انتگرال مسير فاينمن است كه در آن تابع حالت سيستم از جمع تاريخي كليه متريكهاي اقليدسي فضاي چهاربعدي كه مرزي بر فضاي سه بعدي لورنتسي دارند، حاصل ميگردد.]2[
بدين طريق يك گذار توپولوژيكي در هندسه فضا رخ ميدهد. اين روش در رفع مشكل تكنيگي و شرايط اوليه تا حدودي موفق بوده است.
روش ذكر شده اخير همراه با فرضيات ديگر دستمايه اين نوشته ميباشد كه در چهار فصل تنظيم شده است.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند