پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه

پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه

تعداد صفحات: 114 صفحه

حجم فایل: 1 مگابایت

فرمت فایل: ورد - word

دسته بندی: - -

قیمت: 699,900 ریال

تعداد نمایش: 163 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 18 دسامبر 2019

به روز رسانی در: 18 دسامبر 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

699,900 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه

 پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی آشنائي با خطوط توليد شير پاستوريزه وتوانايي توليد شير استريل وپاستوريزه  بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

مقدمه

سهم دامهاي مختلف در توليد شير: در حال حاضر %75 شير توليد كشور از 5000000 تن در سال مربوط به شير گاو حدود %23 گوسفند وبز وكمتر از %3 گاو ميش در چهل سال گذشته هم به علت تاسيس دامداري هاي صنعتي ونيمه صنعتي كه تقريبا گاو نگهداري مي شود وهم به علت تمايل دامداران براي توليد شير ودر صد شير گاو نسبت كل شير توليد مرتبا روبه افزايش دارد.

مهمترين نژادهاي مورد استفاده براي توليد شير: در بين جمعيت گاوهاي شير كه مهمترين منبع شير كارخانجات مي باشد همه گاوهاي نژادهاي خالص وجود دارد كه از كشورهاي ديگر وارد شده اند وبه آنها   Pure breen  نژاد خالص سهم دام هاي ايه توايي نژادها در   مرتبا روبه افزايش است به علت اين كه ضريب تبديل جيره غذايي به شير كاملا اقتصادي است وركورد شير توليد شير در روز در سطح بالائي است البته وقتي مي توان از نژادهاي خالص بهترين بهره را گرفت كه مواد غذايي وجيره غذائي  شرايط محيط نگهداري حساب شده باشد. در چنين شرايطي برخي از اين نژادها مي توانند دريك دوره شير بيش از 5تن شير توليد كننده بهترين نژاد خالص در ايران هاشتاين مي باشد. كه اخيرا نوعي از آن به نام RegisTer  وارد شده دراين نوع ژنهاي نامطلوب در چند نسل حذف شده اند وبنابراين مشخصات شيري دامهاي يك گله بسيار نزديك به يكديگر است ونوسانات در حداقل ممكن است. همچنين در كشور ما دامداري با دامهاي دورگه ctossbiced  كه از تلقيح دامهاي خارجي با دامهاي بومي بدست آمده اند. توليد سرانه شير اينها كمتر است اما اين نظر وجود دارد كه نسبت به امراض بومي مقاوم ترند. هر گاه چنين دامهاي مرتبا در طي نسل هاي مختلف با دام نژاد خالص تلقيح شود بعداز مدتي اينها هم به دامهاي كاملا خالص اضافه خواهند شد وبنابراين پيش بيني مي شود كه اگر اين فرآيند ادامه يابد بعداز مدتي دامهاي از چنين هاشتاين وبه ميزان بران سوئيس  Brow  Swiess  و garsey  سهم عمده تري در توليد شير كشور داشته باشند. خواهيم ديد كه شير بعضي از اين نژاد براي پاستوريزه وبرخي براي توليد كره وبعضي براي پنير زير مثلا در توليد كره اين درصد چربي است كه راندمان شكل مي دهد. در مورد پنير پروتئين ومخصوص كازئين casein  جايگاه اصلي را دارا مي باشد.

سرفصل ها:

اهميت شير- انواع نژادها گاوهاي شيري – انواع نژاد گوسفند وبز شيري مكانيزم توليد شير و عوامل موثر برتوليد آن-

اجزاي شير وعوامل موثر برتوليد آن: خصوصياتي فيزيكي وشيميايي شير { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غيره }.

خواص شيميايي تركيبات شير چربي ها لاكتوز- ويتامين ها پروتئين ها- آنزيمها- املاح وعناصر.

بهداشت وميكروبيولوژي شير- حمل ونقل – جمع آوري – ذخيره سازي لوازم وتجهيزات سرد كننده ها- ضوابط ومقررات وآيين نامه ها.  ساختمان وتجهيز كارخانه توليد شير پاستوريزه

حفظ: فرآيند شير براي پاستوريزه كردن – تحويل – توزين – خنك كردن و ذخيره – استاندارد كردن- پاستوريزه كردن هموژنيزه كردن – بسته بندي

نگهداري وتوزيع شير پاستوريزه : خطوط فرآيند شير استريل – شستشو وضد عفوني – لوازم وتجهيزات مورد نياز – مواد مورد نياز – نحوه شستشو – مكانهاي قابل شستشو و غيره. انجام عمليات در كارخانه شير استريل وپاستوريزه – جمع آوري – توزين كنترل لبنيات – شستشو وضد عفوني سالن وتجهيزات ذخيره سازي شير پاستوريزه كردن واسترليزه كردن – انجام آزمايشات لازم

.

پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

پاسخ دهید