دانلود پروژه پایانی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
پروژه پایانی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پروژه پایانی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
مقدمه
موجوديت آب
بعد از انسان آب شايد يكي از اجزاء بي نظيرجهان هستي باشد. آب ازدوعنصراكسيژن و هيدروژن تشكيل شده است كه اين دو عنصر در شرايط معمولي بصورت گاز مي باشند. عنصر هيدروژن قابل اشتغال مي باشد د رحالي كه اكسيژن براي سوختن ضروري مي باشد با اين وجود آب آتش را خاموش مي كند انسان وسايرحيوانات وهچنين گياهان بدون آب نمي توانند به حيات خود ادامه دهند صنايع بدون آب نمي توانند به موجوديت خود ادامه دهند درعين حال آب باعث مشكلات زيادي در صنايع مي شود.
در بررسي دقيق خصوصيات آب همواره سئولاتي مطرح مي شود از جمله اينكه آب چيست؟ از كجا مي آيد؟ چگونه و در چه شرايطي بايد آب را مصرف كرد؟ چگونه بايد با مشكلات ناشي از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به كجا مي انجامد وبا جريان فاضلاب چه بايد كرد؟
آب ماده اي حياتي است كه حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد يافته را تشكيل مي دهد و بعد از اكسيژن مهمترين ماده براي زيستن مي باشد. دو سوم سطح زمين را آب گرفته است و بطور كلي مي توان گفت كه منابع موجود آب دو نوع است :
1- آبهاي زيرزميني
2- آبهاي سطحي
بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت مي باشد.
مصرف آب در صنايع غذايي
استفاده از آب در تمام صنايع وبه ويژه صنعت غذايي امري رايج بوده وبدون حضور اين ماده حياتي انجام فعاليتهاي صنعتي غير ممكن خواهد بود.مثالهاي ارائه شده در زير نمونه هايي ازاهميت آب درعمليات كارخانه هاي صنعتي است.
1- توليد كاغذ منسوجات و همچنين مواد غذايي
2- انتقال مواد اوليه (چغندر شستشوي خاكستر و رسوبات زائد كوره هاي بلند ذوب آهن)
3- آبكشي وشستشو در صنايع (لبنيات نوشابه سازي داروسازي وآبكاري)
4- سرد كردن محصولات (صنايع آبكاري)
5- تهويه مطبوع ودهها مصرف ديگر
مقدارمصرف آب با توجه به فرآيند توليد وسطح فن آوريهاي مورداستفاده درهرواحد صنعتي متفاوت مي باشد.
موارد اصلي استفاده هاي آب در صنعت را مي توان به صورت ذيل خلاصه كرد
– توليد انرژي از طريق تهيه بخار
– انتقال حرارت
– انتقال وجا به جا كردن مواد خام يا محصولات زائد
– فعاليتهاي مكانيكي
– توليد محصول
ويژگيهاي فاضلاب صنايع غذايي
نتيجه مصرف آب در صنايع غذايي ايجاد فاضلاب است كه بر حسب نوع توليد و فرآيند هم از لحاظ حجم وهم از لحاظ كيفيت از تنوع گسترده اي برخوردار است . به عنوان نمونه مقدار اكسيژن مورد نياز بيولوژيكي فاضلاب اين صنايع در برخي موارد پايين تراز 100 وگاهي بيشتر از100000 ميلي گرم در ليتر است. ميزان مواد معلق نيز در فاضلابهاي صنايع غذايي بسيار متغير بوده وممكن است تاحدود 120000 ميلي گرم در ليتر متفاوت باشد . در بين صنايع مختلف غذايي صنايع كنسرو سازي بيشترين فاضلاب را توليد مي كند وصنعت نيشكر بالاترين بار مواد معلق را ايجاد مي كند.
حضور آلاينده هاي سمي در جريان فاضلاب از جمله مواردي است كه مي تواند در فاضلاب صنايع غذايي مهم تلقي شود. اين آلاينده ها ممكن است شامل آفت كشهاي حذف شده از مواد خام در طي عمليات شستشو حلالهاي استفاده شده براي استخراج هيدروكربورهاي پلي آروماتيك ورودي از آب شستشوي رودخانه مواد شميايي گندزدا وقارچ كشهاي استفاده شده براي توليدات يا مصرف شده در شستشو كانال ها وديگر تجهيزات وتركيبات فنلي كه به طور طبيعي در مواد اوليه حضور دارند.
.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو