پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات

پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات

تعداد صفحات: 105 صفحه

حجم فایل: 1 مگابایت

فرمت فایل: ورد - WORD

دسته بندی: - -

قیمت: 699,900 ریال

تعداد نمایش: 163 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 20 دسامبر 2019

به روز رسانی در: 20 دسامبر 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

699,900 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات

 پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی تولید شیر و لبنیات بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

 

 مقدمه:

 شتر نمادی از بقای زندگی انسان در صحراها می باشد که با تاریخ تمدن چادرنشینی در منطقه گرم و خشک نیمکره شمالی گره خورده است.  شتر یکی از عوامل مهم فرهنگ و کشاورزی این نواحی می باشد. شتر به منظورهای مختلفی استفاده می شود

 از جمله بعنوان باربری و حمل ونقل اجناس و انسان ها و همچنین تولید شیر استفاده می شود. شیر اغلب تنها منبع تغذیه برای صاحبانش است شتر از نظر جهانی نیز بسیار ارزشمند است.  نقش اصلی شتر مستقیماً مربوط به سازگاری و با شرایط بسیار سخت می باشد. این حیوان می تواند در مناطقی که دیگر حیوانات اهلی نمی توانند زندگی کنند پرورش می یابند. این قابلیت ویژه در نتیجه ویژگیهای آناتومی و فیزیولوژی بدنی این حیوان است.

 در سال 1985 ، جمعیت شتر دنیا حدود 5/16  میلیون یا بیش از 80 درصد آنها در  گله های آفریقا تخمین زده شد. سومالی و سودان دارای بیشترین جمعیت بودند و 70 درصد از گله های آفریقا در این مناطق بوده است. در آسیا حدود 70 درصد از آنها در شبه قارة هند گسترده شده اند.

 محصول شیر براساس نوع چریدن، مراحل شیردهی، غذادادن و شرایط کنتر ل شده فرق می کند. طول مدت شیردهی از 9 تا 18 ماه متغیر می باشد در مقایسه با شیر گاو شیر شتر خیلی آرام تر ترش شده و بدون یخچال هم مدتی قابل نگهداری است. لازم به ذکر است که از گوشت، پشم، و چرم این حیوان نیز استفاده وسیعی می شود.

 

فهرست:

1- چکیده مطالب

 2- مقدمه

3- شیر و اهمیت آن

4-  تولید شیر

5- شیر شتر

 6- ترکیبات کلی شیر

 7-  اجزای سازنده اصلی شیر

– پروتئین

– چربی

– لاکتوز

 – ویتامین ها  و نمک های معدنی

8- انعقاد  حرارتی شیر شتر

– بحث و نتیجه گیری

9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور

–  خلاصه

– ابزار و روش ها

– آماده سازی Pro های آب پنیر

– کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین

-الکتروفوز

– نتیجه و بحث

10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر

– ابزار و روشها

– توزیع نیتروژنی

– بحث و نتایج

11- پنیر

– تهیه پنیراز شیر شتر

– تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک

– افزودن کپک های عمل آمده پنیر

-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ

12- مراحل پرورش و تهیه پنیر

– لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

13- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)

– لخته شدن

– خشک کردن

14- تکنولوژی ساخت پنیر نرم

– لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

– 3 طبقه بندی پنیر نرم

15- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته

-لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

16- تولید پنیر DOMIATI

– روش ها و مواد

– تولید پنیر

– آنالیز شیمیایی

– بازده میزان پنیر حاصل

– ارزیابی حسی

17- تولید و توصیف کره شیر شتر

– نمونه های شیر

– کشت آغازگر

– جداسازی کره و کره گیری

– بررسی کره

– کروماتوگرافی اسیدچرب

– سانتریفوژ کردن و کره گیری

– ثبات کره

– تحلیل اسیدچرب

– خلاصه تکنولوژی تولید کره

– نتیجه و بحث

17- مشکلات و دیگر لذایذ شیر

– مشکلات شیر

– کمل برت

– ودکا شتر

– بتنی شتر

 – گوشت با کلسترول پائی

 – روغن شتر و لوازم آرایش

.

پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

پاسخ دهید