پروژه پایانی خیار گلخانه ای

پروژه پایانی خیار گلخانه ای

تعداد صفحات: 110 صفحه

حجم فایل: 1 مگابایت

فرمت فایل: زیپ - zip

دسته بندی: - -

قیمت: 699,900 ریال

تعداد نمایش: 59 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 27 دسامبر 2019

به روز رسانی در: 27 دسامبر 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

699,900 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی خیار گلخانه ای

پروژه پایانی خیار گلخانه ای

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانی خیار گلخانه ای توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی خیار گلخانه ای بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

 

فهرست:

چکیده

مقدمه ………………………………………………………………… 1

تاريخچه ……………………………………………………………….. 2

گياه شناسي …………………………………………………………….. 3

ارزش تغذیه ای…………………………………………………………………………………. 7

جوانه زنی بذر خیار…………………………………………………………………………….  8

تلخ شدن خيار …………………………………………………………… 9

اصلاح خیار……………………………………………………………………………………… 10

واريته هاي مناسب خيار گلخانه اي …………………………………………. 13

اقليم مناسب جهت احداث گلخانه ………………………………………….. 15

اسكلت گلخانه …………………………………………………………. 15

پوشش گلخانه …………………………………………………………. 22

سيستم هاي حرارتي …………………………………………………….. 26

تهويه ………………………………………………………………… 30

خنک کردن گلخانه ………………………………………………………………………….. 32

دماسنج ………………………………………………………………………………………… 34

آبياري ……………………………………………………………….. 35

سيستم هاي آبياري ……………………………………………………………………………. 37

كيفيت آب ……………………………………………………………………………………. 39

نيازهاي آب و هوايي …………………………………………………………………………. 40

خاك بستر ……………………………………………………………………………………. 43

آماده سازي بستر خاك ……………………………………………………………………… 45

ضد عفوني كردن خاك …………………………………………………………………….. 46

نكات مهم هنگام استفاده از سموم …………………………………………………………… 51

كود دهي قبل از كشت ……………………………………………………………………… 51

کاشت …………………………………………………………………………………………  53

زمان كاشت ……………………………………………………………………………………. 53

خط كشي و فواصل كشت …………………………………………………………………… 54

كاشت مستقيم …………………………………………………………………………………. 56

نشاءكاري ( روش غیر مستقیم )……………………………………………………………… 57

داشت ………………………………………………………………………………………… 61

مراقبتهاي بوته در زمان 4الي5 برگي …………………………………………………….. 64

نخ قيم براي داربست بوته ها ………………………………………………………………. 65

هرس بوته ها ……………………………………………………………………………….. 65

سيستم هاي تربيت خيار گلخانه اي ………………………………………………………… 68

روشهاي پيشگيري براي كاهش آفات و بيماريها …………………………………………. 70

نكات مهم براي پيشگيري از امراض و آفات …………………………………………….. 71

دفع علفهاي هرز ……………………………………………………………………………. 73

كود دهي در مراحل توليد به صورت آبكود ……………………………………………. 73

عناصر پر مصرف ………………………………………………………………………….. 77

عناصر كم مصرف …………………………………………………………………………. 81

عناصر غير ضروري ………………………………………………………………………. 86

برداشت ……………………………………………………………………………………. 86

بسته بندی …………………………………………………………………………………. 87

درجه بندی ……………………………………………………………………………….  88

سر کردن اولیه ………………………………………………………………………….. 89

واکس زدن ……………………………………………………………………………… 89

انبارداری ………………………………………………………………………………….. 90

بازاريابي …………………………………………………………………………………… 92

مراحل پاياني توليد ………………………………………………………………………. 93

اهمیت اقتصادی ………………………………………………………………………….  94

آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن ………………………………………………….. 94

بيماريهاي قارچي مهم خیار  وراههای مبارزه با آن ……………………………………. 101

بيماريهاي ويروسي مهم خيار و راههاي مبارزه با آن …………………………………. 108

بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن …………………………………………… 111

نماتدها و راههای مبارزه با آن …………………………………………………………  114

ناهنجاريهاي فيزيولوژيكي …………………………………………………………….. 115

منابع ………………………………………………………………………………….116

 

چکیده:

مسائل مربوط به احداث تونلها و سیستمهای حرارتی،پرور عملیات کاشت، داشت، برداشت خیار تا زمان عرضه محصول در فصول جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم

مزیتهای کشتهای گلخانه ای از نظر افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی و صرفه جویی در آب و اراضی کشاورزی بررسی می شود و فروش به موقع این محصول از نظر اقتصادی در داخل کشور اهمیت زیادی دارد صادرات این محصول ارز آوری خوبی را نصیب تولید کنندگان می کند

 

.

 

پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

پاسخ دهید