پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

تعداد صفحات: 110 صفحه

حجم فایل: 1 مگابایت

فرمت فایل: زیپ - zip

دسته بندی: - -

قیمت: 699,900 ریال

تعداد نمایش: 65 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 26 دسامبر 2019

به روز رسانی در: 26 دسامبر 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

699,900 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

 پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

 

فهرست :

چكيده فارسي ………………………………………………………………………………………………

چكيده انگليسي ……………………………………………………………………………………………..

پيش گفتار ……………………………………………………………………………………………………

بخش اول مباحث نظري

فصل اول اسفرزه

1-1 اسفرزه …………………………………………………………………………………………………

1-1-1- ريخت شناسي ………………………………………………………………………………….

2-1-1- زمان جمع‌آوري ……………………………………………………………………………….

3-1-1- خرده نگاري …………………………………………………………………………………….

4-1-1- طرز نگهداري …………………………………………………………………………………..

5-1-1- دامنه انتشار …………………………………………………………………………………….

6-1-1- مواد متشكله …………………………………………………………………………………….

7-1-1- مواد مصرف گياه …………………………………………………………………………….

8-1-1- مهم‌ترين اثرات گزارش شده اسفرزه ……………………………………………………

1-8-1-1- بيماريهاي قلبي – عروقي ……………………………………………………………….

9-1-1- نحوه مقدار مصرف به عنوان ملين گياهي …………………………………………….

10-1-1- مكانسيم اثر …………………………………………………………………………………..

11-1-1- موارد عدم مصرف …………………………………………………………………………

12-1-1- در دوران بارداري و شيردهي ………………………………………………………….

13-1-1- تداخل دارويي ………………………………………………………………………………..

14-1-1- موارد احتياط …………………………………………………………………………………

15-1-1- اشكال دارويي ………………………………………………………………………………..

2-1- كنترل كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه ……………………………………….

فصل دوم يبوست

1-2- يبوست ……………………………………………………………………………………………….

2-2- اتيولوژي …………………………………………………………………………………………….

3-2- درمان ………………………………………………………………………………………………..

1-3-2- درمان غير دارويي ……………………………………………………………………………

2-3-2- درمان دارويي ………………………………………………………………………………….

4-2- سوء مصرف ريلمين‌ها ………………………………………………………………………….

فصل سوم كليات فرآورده‌ جوشان

1-3- مقدمه …………………………………………………………………………………………………

2-3- تعريف پودر ………………………………………………………………………………………..

1-2-3- انواع پودرها …………………………………………………………………………………….

3-3- تعريف گرانول ……………………………………………………………………………………..

1-3-3- انواع گرانولها …………………………………………………………………………………..

4-3- مزاياي فرآورده‌هاي پودري و گرانولي ……………………………………………………

5-3- معايب پودرها و گرانولها ……………………………………………………………………….

6-3- كلياتي در مورد فرآورد‌ه‌هاي جوشان ……………………………………………………..

1-6-3- مكانسيم ايجاد جوش در فرآورده‌هاي جوشان ……………………………………..

2-6-3- مواد بكار رفته در فرآورده‌هاي جوشان ………………………………………………

1-2-6-3- منابع اسيدي ………………………………………………………………………………..

2-2-6-3- منابع بازي …………………………………………………………………………………..

3-2-6-3- چسباننده …………………………………………………………………………………….

4-2-6-3- تركيبات شيرين كننده ……………………………………………………………………

5-2-6-3- تركيبات طعم دهنده ……………………………………………………………………….

6-2-6-3- رنگ دهنده …………………………………………………………………………………..

7-2-6-3- مواد افزايش دهنده محلوليت …………………………………………………………..

8-2-6-3- مواد پايدار كننده …………………………………………………………………………..

7-3- بسته‌‌بندي ……………………………………………………………………………………………

8-3- انواع فرآورده‌هاي جوشان …………………………………………………………………….

1-8-3- پودرهاي جوشان ……………………………………………………………………………..

2-8-3- گرانولهاي جوشان ……………………………………………………………………………

1-2-8-3- گرانولاسيون مرطوب ……………………………………………………………………

1-1-2-8-3- مزاياي گرانولاسيون مرطوب ……………………………………………………..  

2-2-8-3- گرانولاسيون خشك ………………………………………………………………………

3-2-8-3- گرانولاسيون به روش ذوب ……………………………………………………………

9-3- آزمايشات كنترل فيزيكوشيميايي گرانولهاي جوشان ………………………………….

1-9-3- خصوصيات ظاهري ………………………………………………………………………….

2-9-3- تعيين مقدار موثره دارويي …………………………………………………………………

3-9-3- زمان جوشش و انحلال ……………………………………………………………………..

4-9-3- PH محلول ………………………………………………………………………………………

5-9-3- تعيين مقدار رطوبت گرانولها ………………………………………………………………

10-3- آزمايشات پايداري و تعيين غير مفيد دارو ……………………………………………..

1-10-3- آزمايش پايداري تسريع شده ……………………………………………………………

2-10-3- آزمايش پايداري ادواري ………………………………………………………………….

3-10-3- عمر قفسه‌اي ………………………………………………………………………………….

فصل چهارم كار تجربي

بخش دوم : مباحث تجربي

1-4- مقدمه …………………………………………………………………………………………………

2-4- وسايل و دستگاههاي بكار رفته ………………………………………………………………

3-4- مواد بكار رفته ……………………………………………………………………………………..

4-4- تهيه پودر پوسته دانه اسفرزه …………………………………………………………………

1-4-4- كنترل‌هاي كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه ………………………………

5-4- تعيين ريزش پودر ………………………………………………………………………………..

6-4- تهيه گرانول جوشان ……………………………………………………………………………..

7-4- آزمون‌هاي كنترل فيزيكوشيميايي …………………………………………………………..

1-7-4- بررسي خواص ظاهري ……………………………………………………………………..

2-7-4- تعيين ريزش گرانولها ………………………………………………………………………..

3-7-4- آزمون تعيين PH محلول ……………………………………………………………………

4-7-4- تعيين مدت زمان جوشش و چگونگي انحلال …………………………………………

5-7-4- آزمون تعيين مقدار موثر دارويي ………………………………………………………..

6-7-4- آزمايش پايداري ………………………………………………………………………………

1-6-4- انتخاب مخلوط اسيد و باز در حضور اسفرزه ………………………………………

2-6-4- استفاده از سورفكتانت‌ها ……………………………………………………………………

3-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيونهاي منتخب …………………………………………………….

4-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيون توسط شيرين كننده ……………………………………….

5-6-4- انتخاب فرمولاسيون نهايي …………………………………………………………………

فصل پنجم نتايج و بحث

1-5- مقدمه …………………………………………………………………………………………………

2-5- نتايج و بحث مربوط به مطالعات انجام شده بر روي ريزش پودر اسفرزه ……..

1-2-5- تابعيت ريزش پودر اسفرزه ……………………………………………………………….

2-2-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه توسط دستگاه ريزش سنج …..

3-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه با محاسبه انديس كار و ضريب هانسر   

4-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده بررسي انتخاب منابع اسيدي و بازي ………

5-5- بررسي فرمولاسيونهاي تهيه شده جهت دستيابي به PH مناسب ………………….

6-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده از سورفكتانتهاي مختلف ………………………

7-5- بررسي فرمولاسيون تهيه شده از منابع اسيدي و بازي، طعم دهنده و شيرين كننده    

8-5- بررسی فرمولاسیون جدول (13-4) حاوی شکر و آسپارتام………………………..

9-5- نتايج حاصل از نظر خواهي داوطلبين در مورد 3 فرمولاسيون …………………….

10-5- آزمونهاي پايداري تسريع شده …………………………………………………………….

11-5- نتيجه‌گيري نهايي ………………………………………………………………………………..

 

مقدمه :

در اين تحقيق فرآورده جوشان حاصل از پوسته دانه اسفرزه در خانواده بارهنگ بصورت گرانولاسيون مرطوب تهيه شد. پوسته دانه اسفرزه از شركت ايران داروك تهيه تحت و تست‌هاي فارماكوپه‌اي شامل: (ضريب تورم، خاكستر تام، وزن خشك و مواد ناخالصي) مبتني بر استاندارد رفرانس‌ها قرار گرفت. سپس فرمولاسيونهاي متعددي، (در مجموع 30 فرمولاسيون) شامل نسبت‌هاي متفاوتي در پوسته‌ دانه اسفرزه، اسيد و بازهاي مختلف شامل (اسيد سيتريك،‌اسيد تارتاربك و سديم بي‌كربنات)،‌پلي و منيل پيروليدون بعنوان چسباننده، افزودنيهاي ديگر شامل (رنگ دهنده، طعم دهنده و شيرين كننده)‌ با هم مخلوط هستند و توسط اتانول %90 به گرانول تبديل شدند گرانولهاي تهيه شده از يك بامش 10 عبور داده شدند و در آون با دماي  سانتي‌گراد خشك گرديدند. سپس از يك بامش 20 عبور داده شد. نتيجه فرمولاسيونها تهيه شده توسط خصوصيات ظاهري، زمان جوشش وPH، ريزش و ميزان ماده مؤثره بررسي شد. البته بايد توجه داشت كه هر گرم از گرانول تهيه شده معادل 40 ميلي‌ليتر موسيلاژ به دنبال اضافه كردن بافر با 8/6= PH مي‌دهد.

3 فرمولاسيون با طعم‌هاي مختلف تهيه شد و توسط 10 نفر از داوطلبين سالم تست شد. بعد از انجام آناليز‌هاي آماري (فريدمن- ويكگسون)، بهترين فرمولاسيون شامل (%9 اسيد سيتريك، % 19 اسيد تارتاريك با %32 سديم بي كربنات، % 40 پوسته دانه اسفرزه، 300 ميلي‌گرم ساكاند، 750 ميلي‌گرم آسپارتام) انتخاب شد. سرانجام مطالعات پايداري تبريع شده روي فرمولاسيون منتخب به مدت 6 ماه در دماي  سانتي‌گراد و رطوبت % 75 انجام شد. در طي ماه 1، 2، 3 و 6. نمونه گيري انجام و تستهاي فيزيكوشيميايي روي فرمولاسيون صورت گرفت. در نتايج اختلاف معني‌داري (05/0 > P) ديده نشد و پارامترهاي گفته شده در بالا در طي 6 ماه روي فرمولاسيون انجام گرفت.

.

 

پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

پاسخ دهید