دانلود پاورپوینت آماده بررسی خواص پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

دانلود پاورپوینت آماده بررسی خواص پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

تعداد صفحات: 29 اسلاید

حجم فایل: 747 کیلوبایت

فرمت فایل: پاورپوینت PoewrPoint

دسته بندی:

قیمت: 499,900 ریال

تعداد نمایش: 212 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 21 ژانویه 2018

به روز رسانی در: 21 ژانویه 2018

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

499,900 ریال – خرید
  با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید
1  نسبت کمتر رطوبت به Pro
2  آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر
3  ذوب شدن دیرتر پنیر
4  پروتئولیز کمتر و بافت سفت
5  رنگ روشن تر
6  بی مزگی طعم (بدلیل کاهش اسیدهای چرب + شستن پنیر) (8)
–          روشهای پردازشی
1  استفاده از دمای پخت پائین oc (25 – 30 ) و بکار گیری از Ph بالا برای حفظ رطوبت
2  شستن دلمه با آب سرد (oc 22)  به منظور حفظ رطوبت و قابل حل کردن کلسیم که به نرمی بافت کمک می کند.
3  وارد کردن 5% دوغ کره شیرین (sweet butter milk) که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ شده
به منظور حفظ رطوبت – این پنیرها باعث کاهش درصد چربی آزاد شده و بهترین ساختار بافتی را از خود نشان دادند.
4  هموژنیزاسیون خامه  به منظور کاهش اندازه گلبولهای چربی و بافت یک نواخت تر و بازده بالاتر
* هموژنیزاسیون خامه تأثیری در ذوب شدگی پنیر نداشت اما ورود دوغ کره اولترافیلتره شده ، قابلیت ذوب شدن را کاهش داد. ( 6 و4 )

 

پاسخ دهید