دانلود پاورپوینت آماده بررسی فرآیند خشک کردن انجمادی تحت خلاء و کاربرد ان در تهیه پودر لیمو

دانلود پاورپوینت آماده بررسی فرآیند خشک کردن انجمادی تحت خلاء و کاربرد ان در تهیه پودر لیمو

تعداد صفحات: 21

حجم فایل: 2.50 مگابایت

فرمت فایل: پاورپوینت _ PPT

دسته بندی:

قیمت: 299,900 ریال

تعداد نمایش: 290 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 17 دسامبر 2018

به روز رسانی در: 17 دسامبر 2018

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

299,900 ریال – خرید

          این مقاله در ارتباط با خشک کردن انجمادی تحت خلاء در کارخانجات پودر لیمو است که بخشی از مهندسی مکانیک است ودر نتیجه وابسته به ترمودینامیک ،انتقال حرارت و مکانیک سیالات برای طراحی انجماد وسیستم خشک کردن انجمادی است.اصول خشک کردن انجمادی درارتباط با خروج آب و سایر مایعات از محصولات منجمد شده توسط تصعید در فشار کم(خلاء)ودمای زیر نقطه انجماد است که زمانی اتفاق می افتد که مایع منجمد شده مستقیما به فاز گاز تبدیل شده بدون عبور از فاز مایع .  

          خشک کردن با انجماد بهترین روش خشک کردن غذا از نقطه نظر کیفیت محصول است.این فرآیند امکان نگهداری محصولات بیولوژیکی با کیفیت بسیار مطلوب ،محصولات دارویی ومحصولات غذایی مطلوب خشک شده را برای ما فراهم میسازد.گروهی بزرگ از محصولاتی وجود دارد که کاربرد خشک کردن با انجماد ،برای آنها از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر نیست .راه حل دیگر روش dewatering  است که مزایای خشک کردن با انجماد (کیفیت بالا)وخشک کردن همرفتی (هزینه های پایین) را ادغام میکند.اما باز هم در این روش محصولات هنگام خشک شدن در دماهای بالا تجزیه شده، تغییر رنگ وظاهرداده و میزان ویتامینها وسایر مواد مغذی کاهش می یابد.واین روش بعلت انجماد شدید و فشارهای پایین بسیارپر هزینه است.در این مقاله روشی توضیح داده خواهد شدکه مزایای خشک کردن انجمادی (کیفیت بالا)وخشک کردن همرفتی (هزینه پایین)راترکیب می کند.چنین محصولی را می توان در دماهای پایین تحت فشار اتمسفر خشک کرد.

پاسخ دهید