دانلود پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده )

دانلود پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده )

تعداد صفحات: 30 اسلاید

حجم فایل: 1.397 KB

فرمت فایل: پاورپوینت

دسته بندی:

قیمت: 499,900 ریال

تعداد نمایش: 55 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 4 مارس 2020

به روز رسانی در: 11 مارس 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

499,900 ریال – خرید

دانلود پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده )

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده )

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده ) توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده ) با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.

تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي ( كالباسهاي حرارت ديده )

  • فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :

  • 1ـ كالباس هاي حرارت ديده

  • 2ـ كالباس هاي خام

  • 3ـ كالباس هاي پخته

  • 4ـ گوشت هاي عمل آمده

  • تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

كالباس هاي حرارت ديده

  • كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.

مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده

  • 1ـ گوشت

  • گوشت مورد استفاده بايد ظرفيت نگهداري آب بالايي داشته باشد. بهترين و و مناسب ترين گوشت جهت تهيه كالباس حرارت ديده گوشت گرم مي باشد كه عبارت است از گوشت حاصله از دام هاي كشتاري قبل از آغاز جمود نعشي. به طور متوسط اين زمان را تا حدود 6 ساعت پس ازكشتار تخمين مي زنند.


    پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

     

    با اطمینان خرید کنید …

     

    • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
    • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
    • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
    • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

     

    شماره های پشتیبانی: 

    47221117 – 051

    09920557724

     

    برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند.

پاسخ دهید