دانلود پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران
پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پاورپوینت را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی اسلایدها در پاورپوینت فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران با دقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران
مقدمه:
§ بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان: ایران | 65% تولید جهان |
§ مهمترین مرکز تولید زعفران ایران: استانهای خراسان | با 98% تولید |
§ سطح زیر کشت زعفران خراسان در سال 1383 | 54880 هکتار |
§ تولید زعفران خراسان در سال 1383 | 62/213 تن |
§ میزان صادرات زعفران ایران در سال 1383 | 172 تن |
§ ارزش میزان صادرات | 95 میلیون دلار |
§ تعداد کشورهای خرید از زعفران ایران | 41 کشور |
ارزش تغذیه ای برگ زعفران در دامپروری
بر اساس تحقیقات از هر هکتار حدود برداشت 5/1 تن برگ خشک
ارزش برگ خشک زعفران با توجه به ترکیبات، فاکتورهای تغذیه ای می توان یک علف با کیفیت و قابلیت هضم متوسط در تغذیه نشخوارکنندگان دانست و یک خوراک کامل در تغذیه دام نمی باشد و باید از مکمل تغذیه ای استفاده نمود.
آفات
کنه Rhizoglyphus robini خسارت به بنه زعفران برای جلوگیری از خسارت رعایت اصول پیشگیری و برای مبارزه ضد عفونی بنه زعفران و خاک با کنه کش امایت
جوندگان مخصوصاً موش مبارزه با فسفید روی- سیانیدسدیم- فسفور دوزنگ- برودیناکوم- کوماتتراللیل- کوماکلرو …..
بیماریها
بیماری خاصی وجود ندارد- ضدعفونی بنه با قارچ کش و کنه کش مثال قارچ کش بنومیل 50% و کنه کش امایت
برداشت
جهت حفظ خصوصیات کیفی مؤثر در مرغوبیت زعفران شامل
کروسین (عامل ایجاد رنگ)
پیکروکروسین (عامل ایجاد طعم)
سافرانال (عامل ایجاد عطر)
و همچنین بو تحقیقات نشان داده است که برداشت گل زعفران بصورت غنچه و حمل و نقل در ظروف تمیز و بهداشتی نظیر سبدهای پلاستیکی مشبک و همچنین نگهداری در محل های سرد.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724