دانلود پروژه پایانی حریم خصوصی

دانلود پروژه پایانی حریم خصوصی

تعداد صفحات: 230ص ورد

حجم فایل: 333 کیلوبایت

فرمت فایل: زیپ

دسته بندی:

قیمت: 899,900 ریال

تعداد نمایش: 50 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 15 جولای 2020

به روز رسانی در: 15 جولای 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

899,900 ریال – خرید

دانلود پروژه پایانی حریم خصوصی

 پروژه پایانی حریم خصوصی

اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران

این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد

در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید

پروژه پایانی  حریم خصوصی توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی حریم خصوصی بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید

مقدمه

الف) طرح موضوع

            يكي از مباحثي كه با گسترش جوامع بشري و پيچيده تر شدن روابط بين انسانها با دولت اهميت ويژه اي يافته است، حقوق شهروندان و به عبارت واضح تر حقوق وآزادي هاي افراد است كه با طرح حقوق طبيعي در اعصار قديم و اعلاميه هاي مختلف مربوط به حقوق بشر، تحول خود را تا به امروز طي نموده است .  اعلاميه جهاني حقوق بشر يا ميثاق هاي بين المللي حقوق مدني ، سياسي و اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي  با طرح حقوق فردي افراد مانند حق حيات، مالكيت، آزادي ،حق پناهندگي و … به اين حقوق اشاره نموده اند .

            تمام انسانها با دو نوع خصوصيت يكي تنهايي و ديگري معاشرت جويي در كنار يكديگر زندگي مي كنند ،اين دو نوع استعداد با وجود اختلاف ظاهري ، با هم در ارتباط هستند،بدين معنا  که انسان از يك سو استقلال فردي دارد و از سوي ديگر به اعتبار آنكه در جامعه و در ارتباط با ديگران زندگي مي كند موجودي اجتماعي است .

            پديده هاي مذكور، آميزه اي از « اصالت فرد » و « اصالت جامعه »  را به وجود مي آورند كه ره آورد و ارمغان اين دو روند منطقي  « حقوق بشر» ناميده مي شود . خود حقوق بشر نيز در دو معنا و مفهوم قابل مطالعه است . در معناي نخست، حقوق بشر جمع حق است و بنابراين شامل حق هاي مختلف بشري مي شود ،از اين منظر مي توان گفت حقوق بشر مفهومي قديمي است كه تحت عناوين و قالب هاي مختلف، چه در اديان و چه در مكاتب سياسي و فلسفي مطرح شده است ، به دنبال جنگ جهاني دوم و به طور كلي بعد از نيمه  اول قرن بيستم كه همراه با جنگ  و خونريزي بود جهانيان و پس از آن اروپاييان، تصميم گرفتند با تاسيس سازمان ملل متحد در سطح جهان و شوراي اروپا در سطح قاره اروپا ، حقوق بنيادين و كرامت انسان ها را شناسايي و مشمول تضمين هايي نمايند و اعضاء جامعه بشري را صرف نظر از اعتقادات، نژاد، جنس ،مليت و … محترم شمارند . به اين ترتيب درست در نقطه مقابل نيمه اول خشن و ضد بشري سده بيستم، نيمه دوم آن با تصويب اين سند حقوق بشري، آغاز شد و سپس با تصويب ميثاقين در سال 1966 و ديگر اسناد بين المللي و منطقه اي اين روند رو به تكامل گذاشت .در معناي دوم حقوق بشر تبديل به يك رشته تخصصي و مطالعاتي گرديده كه از اين معناي دوم تحت عنوان حقوق بشر يا نظام حقوق بشر و در سطح  بين المللي، نظام بين المللي حقوق بشر ياد مي كنند .

            با اين طرز تفكر در نيمه دوم قرن بيستم به ويژه در سطح منطقه اي، دادگاه و ديوان هاي قضايي حقوق بشري تأسيس گرديد كه رسالت آنها تعقيب و محاكمه موارد نقض حقوق بشري توسط سازمان هاي وابسته به دولت هاست . در سطح داخلي نيز در بسياري از كشورها دادگاه هاي صيانت از قانون اساسي و يا شوراي قانون اساسي بوجود امدكه وظيفه انطباق قوانين و مقررات مصوب را با اصول قانون اساسي به عهده دارند و از سوي ديگر به شكايات مربوط به نقض حقوق اساسي شهروندان در ارتباط با نحوه عملكرد و رفتار مسئولان و كارگزاران دولتي رسيدگي مي كنند .

            باید گفت ،زندگي در اجتماع فرد را از داشتن امور شخصي و خصوصي محروم نمي سازد . هركس حق دارد ميزان آگاهي سايرين از مسايل فردي خود را به حداقل برساند و از آنها انتظار احترام به حريم شخصي اش را در كليه ابعاد آن داشته باشد اين سايرين كه اعم از ديگر شهروندان و نيز دولت اند ، بايستي در برابر تعدي به حريم خصوصي ديگري خود را با ضمانت اجرايي هايي اعم از مدني و كيفري مواجه ببينند .  «حوزه خصوصي به معناي دقيق زماني شكل مي گيرد كه دولت و حتي جامعه به ترك مداخله يا دست كم مداخله كمينه در قلمرو زندگي خصوصي شهروندان پايبند باشند»[1]. اين امر مي تواند به تضمين هرچه بيشتر اين حق اساسي افراد منتهي  گردد . در بيان اهميت آن ،همين بس كه وقتي فردي به صرف زندگي در اجتماع نتواند حوزه فردي و مستقلي داشته باشد چگونه مي توان از شخص بودن  و شخصيت مستقل وي صحبت كرده و او را صاحب حق و تكليف دانست . اين حق را اصطلاحا «حريم خصوصي »مي ناميم و بايد بگوييم  يكي از ارزشمندترين مفاهيم در نظامهاي حقوقي توسعه يافته است.این حق در زمره مهم ترين حقوقي است كه ارتباط تنگاتنگي با كرامت انساني دارد  لذا حمايت از شخصيت انساني مستلزم حمايت از حريم خصوصي است و حمايت از حريم خصوصي به تكريم شخصيت انسان و تماميت مادي و معنوي او مي انجامد . حريم خصوصي با آزادي و استقلال انسان و حق بر تعيين سرنوشت براي خود نيز، ارتباط تنگاتنگی دارد زيرا فضاي لازم براي رشد و تكامل شخصي افراد را فراهم مي آورد .

            همچنين  حريم خصوصي  بعنوان اصل سازمان بخش جامعه مدني شناخته شده است  كه در بطن  قرارداد اجتماعي فرضي، هر جامعه پنهان است و زمينه همزيستي مسالمت آميز در آن جامعه را فراهم مي سازد .

 در مورد مفهوم و قلمرو حريم خصوصي بايد گفت كه اين بعد از حق انسان  نيز به دنبال تحولات و پيشرفت هايي كه به مرور زمان در زمينه هاي علمي، اجتماعي، اقتصادي،… صورت گرفته ، تحت تأثير واقع شده است، لذا مفهوم و قلمروآن در جامعه پيشرفته و متمدن امروزي با مفهوم و قلمرو آن در جامعه سنتي سابق متفاوت مي باشد.

 كما اينكه مفهوم و قلمرو آن در دنياي كنوني، در يك جامعه توسعه يافته، جامعه عقب مانده يا در حال توسعه مي تواند متفاوت باشد بعنوان مثال استفاده دولت ها از تكنولوژي براي كسب اطلاعات درباره افراد، يكي از بزرگترين  خطرهايي است كه استقلال شخصي افراد را تهديد مي كند. زيرا دولت با استفاده از قدرت بسيار خود، مي تواند با مهارت كافي از آن جهت نقض حريم خصوصي استفاده كند.


پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست

 

با اطمینان خرید کنید …

 

  • اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
  • اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
  • ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
  • دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو

 

شماره های پشتیبانی: 

47221117 – 051

09920557724

 

برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند

 

پاسخ دهید