دانلود پروژه پایانی سلنيوم و اصلاح آلودگي آن در خاك
پروژه پایانی سلنيوم و اصلاح آلودگي آن در خاك
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پروژه پایانی سلنيوم و اصلاح آلودگي آن در خاك توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی سلنيوم و اصلاح آلودگي آن در خاك بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید
مقدمه:
اولين اطلاعات ثبت شده در اين مورد توسط ماركو پولو در سال 1295 ميلادي بوده است كه در مناطق غربي چين ونزديك تبت و مغولستان حيواناتش بعد از چراي گياهان آن منطقه شروع به تلو خوردن مينمودند كه امروزه ميدانيم ناشي سميت حاد سلنيوميبوده است.
براي اولين بار سلنيوم توسط Berzelius كه در سال 1817 يا 1818 رسوبات و لجنهايي كه از اكسيداسيون اكسيد سولفور سنگ مس بدست ميآمد را مورد بررسي قرار داد كشف شد وي متوجه شد كه در بين آن عنصر جديدي وجود دارد اما در آن هنگام آنرا با تلوريم اشتباه گرفتند بعد از گذشت ربع قرن Arnold به گوگرد قرمز توجه كرد و متوجه موادي در رسوبات آن شد و آنرا Sulfurrubeum ناميد. به هر حال تا سال 1950 كسي متوجه وجود سلنيوم نبود فقط ميدانستند كه درجدول تناوبي عنصري وجود دارد كه بار گوگرد (s) و عنصر تلوريم (Ti) هم خصوصيات است. و حتي خصوصياتي به طور مشترك با هر يك از آنها دارد يعني هم خصوصيات فلزي و هم غير فلزي را داراست و در حالت سميت،5 برابر خطرناك تر از آرسنيك ميباشد؛ در نهايت آنرا سلنيوم ناميدند و بيان نمودند كه اين عنصر در محدوده خيلي كوچكي براي جانواران قابل استفاده ميباشد.
در كل سلنيوم از عناصر كم مصرف ميباشد كه باعث سلامتي فرد يا گياه يا حيوان ميگردد، ولي همانطور كه گفته شد مقدار نياز به سلنيوم خيلي كم است.
سلنيوم اغلب در پروتئن ها موجب ساختن سلنوپروتئن ها ميگردد كه براي توليد آنزيمهاي آنتي اكسيدان مهم هستند اين آنتي اكسيدانها به كمك Se-Pt ها در حفظ سلامتي سلولها كه مورد خطر راديكالهاي آزاد اكسيژن ميباشند موثرند به صورت خلاصه بايد گفت راديكالهاي آزاد بطور طبيعي در متابوليسم اكسيژن ساخته ميشوند كه ممكن است در ايجاد بيمارهاي مزمن مثل سرطان و بيمار قلبي و عروقي و يا حتي در انجام فعاليتهاي منظم غده تيروئيد و سيستم دفاعي بدن نقش داشته باشند.
يكي از راههاي مطمئن جذب سلنيوم خوردن غذاهاي گوشتي وگياهاني است كه در مناطقي با خاكهاي سرشار از سلنيوم ميرويند كه در ادامه بطور مفصل راجع به آن بحث خواهد شد. و در نهايت نتجه گيري ميگردد كه كمبود يا سميت سلنيوم در بدن انسان تحت تاثير مقدار سلينوم در بدن دامها و حيواناتي است كه انسان از آن تغذيه ميكند و آنها هم به نوبه خود متاثر از گياهان منطقه و خاك آن نواحي اند البته در اين ميان عواملي چون اقليم و pH هم موثر خواهند بود.
خصوصيات فيزيكي و شيميايي: سلينوم
همانطور كه در جدول شماره يك نشان داده شد سلنيوم عنصري با عدد اتمي34 و وزن اتمي78.96 و چگالي 79/4 گرم بر سانتيمتر مكعب در 20 درجه سانتگراد است. حجم اتم آن 45/16 سانتيمتر مكعب بر مول ميباشد و جزء عناصر غير فلزي و از گروه شش جدول تناوبي است كه معروف به chalcogen ميباشد.
پيشگفتار:
در اين پروژه بر حسب نياز به تحقيق و مطالعه اين موضوع بنا به پيشنهاد و راهنمايي استاد محترم جناب آقاي دكتر فتوت در ابتدا با بيان مقدمه اي كوتاه در مورد تاريخچه سلنيوم به بررسي خصوصيات فيزيكي و شيميايي و نيز اشكال سلنيوم در طبيعت براي آشنايي بيشتر پرداخته شده است. و پس از آن موارد مصرف اين عنصر در صنايع مطرح گرديده و با دادن يك ديد كلي راجع به ماهيت سلنيوم به بررسي تاثيرات آن بر جانداران از جهت خطرات مصرف زياد و نيز مصرف كم آن پرداخته شده است و نهايتا به بررسي دقيق نقش سلنيوم در بدن انسان و نياز روزانه به آن با توجه به سن و شرايط محيطي پرداخته شده در ادامه نيز به روشهاي جبران كمبود سلنيوم در دام و همچنين از نمونه خوراكيهاي حاوي سلنيوم زياد ياد گرديده است در قسمت دوم اين پروژه به بررسي خاكهاي حاوي سلنيوم پرداخته شده و نيز بر آلودگي خاك توسط اين عنصر تكيه گرديده است و در آخر به روش گياه پالايي به عنوان راهي براي از بين بردن اين آلودگي از محيط نگاه شده است و در اين بين به معرفي برخي از گونه هاي گياهي موثر در اين روش و همچنين بررسي نتايج آزمايشهاي مربوط به مفيد بودن گياه پالايي براي از بين بردن آلودگي سلنيوم از محيط آورده شده است. و در انتها به عنوان راهبردي مفيد نتايج و اثرات ورود علم بيوتكنولوژي و مهندس ژنتيك و اصلاح نباتات را در گياه پالايي معرفي
گرديده است.
اميد به اينكه اين مكتوب ناچيز آغازي براي ادامه راه مطالعه و تحقيق در اين موضوع براي ديگر عزيزان باشد.
فهرست مطالب
فصل اول- خصوصيات سلنيوم. 1
مقدمه: 2
خصوصيات فيزيكي و شيميايي: سلينوم. 3
خصوصيات و اشكال سلنيوم در طبيعت: 8
حضور و توليد سلنيوم در طبيعت.. 9
موارد استفاده سلنيوم در صنايع. 13
فصل دوم تاثيرات و خطرات سلنيوم. 14
تاثيرات سلنيوم جانداران.. 15
نقش سلنيوم در بدن انسان و بررسي نياز روزانه به آن.. 15
نقش فيزيولوژيكي سلنيوم. 16
خطرات مصرف بيش از حد سلنيوم. 19
خطرات مصرف زياد سلنيوم براي سلامتي.. 23
خطرات كمبود سلنيوم در بدن.. 31
روش اول: تزريق سلنيوم. 35
روش دوم: د ادن سلنيوم خوراكي.. 35
نمونه هايي از خواراكيهاي حاوي سلنيوم زياد. 37
فصل سوم- آلودگي سلنيوم و نحوه از بين بردن آن. 39
نمونه هايي از خاكهاي حاوي سلنيوم زياد. 40
غلظت سلنيوم در خاك.. 40
آلودگي سلنيوم در خاك.. 46
نحوه از بين بردن آلودگي به روش گياه پالايي.. 48
معرفي برخي از گونه ها و گياهان مفيد در phytoremediation. 52
بررسي و نتايج آزمايشهاي مربوط به Phytoremediation. 56
وارد شدن علم بيوتكنولوژي در phytoremediation. 59
نتايج و بحث.. 61
منابع و ماخذ. 63
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند