دانلود پروژه پایانی بررسي مفاهيم بيع مورد
پروژه پایانی بررسي مفاهيم بيع مورد
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پروژه پایانی ببررسي مفاهيم بيع مورد توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی بررسي مفاهيم بيع مورد بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید.
بخش اول: كليات: بررسي مفاهيم بيع مورد معامله، مال و رابطه آن با ملك، حق، منفعت، اقسام مال و معيارهاي تشخيص ماليت
فصل اول : بررسي مفاهيم بيع مورد معامله ، مال و رابطه آن با ملك، حق و منفعت.
مبحث اول: بيع:
گفتار اول: تعريف:
ماده 338 قانون مدني در تعريف بيع مقرر داشته: «بيع عبارت است از تمليك عيني به عوض معلوم» بنابراين، لازم است كه مبيع، از اموال عيني باشد مانند خانه، زميني و … و در مورد تعريف فوق نسبت به ثمن، هيچ قيدي وجود ندارد. و نميشود منفعت يا عملي و يا حقي مانند حق ارتفاق و… را مبيع قرار داد ولي در مورد ثمن شامل عيني و يا منفعت و عمل هم ميشود.[1]
بيع، در لغت به معني فروش است كه در مقابل آن، خريد آمده است و اصطلاح حقوقي نيز، از معني لغوي بيع فراتر نرفته است. وكاملترين اقسام عقد معرض بيع ميباشد. از نظر تاريخ حقوق، بيع، متولد شدهاز معاوضههاي معمولي بشرميباشد كه به علت نيازهاي بشر بوجود آمده و بتدريج باافزودن قيودي به آن تكامل يافته تا اينكه بصورت كنوني درآمده است. بنابراين بيع و معاوضه شبيه هم ميباشند و اختلاف آنها در قصد طرفيني ميباشد، چون در عقد بيع، طرفيني قصد انتقاد بيع را به معناي خاصي خود دارند در صورتيكه در معاوضه، يكي از طرفين مال را ميدهد به عوض مال ديگر، بدوناينكه توجهي به اين داشته باشد كه يكي مبيع است و ديگري ثمن. اما قانون مدني ميان عقد و معاوضه از حيث عوض، تفاوتي قائل نشده است يعني هر موقععوض درمعامله پول باشد، آن را بيع ميداند و چنانچه پول نباشد آن را معاوضه ميداند. ليكن، در وضعيت كنوني، با توجه به وضعيت اقتصادي در معاملات چنانچه يكي از دو مورد معامله پول باشد، آ» پول را ثمن و معامله صورت گرفته را بيع ميدانند مگر اينكه تصريح شده باشد و يا قرائن خلاف آن باشد[2].
در تعريف ديگري از بيع، گفته شده است: بيع ، عبارتست از تمليك عيني در مقابل عوض معيني. كه اين عين ميتواند زئي باشد ياكلي. بنابراين، اگر مورد تمليك، منافع، باشد.
.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
