دانلود تحقیق سوختهای جایگزین در بخش حمل و نقل
تحقیق سوختهای جایگزین در بخش حمل و نقل
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
تحقیق سوختهای جایگزین در بخش حمل و نقل توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در تحقیق سوختهای جایگزین در بخش حمل و نقل بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید
مقدمه :
استفاده از سوختهای جایگزین در بخش حمل و نقل بهترین راه کوتاه مدت و میان مدت در کاهش آلودگی هوا و رفع وابستگی به نفت است. از بین سوخت های جایگزین گاز طبیعی بهترین گزینه برای کشور ایران است زیرا فراوان و در دسترس است. ارزش حرارت مناسب داشته و به دلیل احتراق کاملتر و نیز عاری بودن از ترکیبات گوگردی و نیتروژن ، آلودگی کمتری نیز تولید می کند. درم قایسه با بنزین گاز طبیعی non-methane 88%, NO,75%.Co76% کمتر تولید می کند. که به دلیل اختلاط بهتر سوخت گازی با هوا نسبت اندک سوخت به هواو فقدان بهبود دهنده های احتراق می باشد. همچنین نشر آلاینده های سرطان زا ( مانند بنزین ، بوتان دی ان به حداقل مقدار خود می رسد.
ذخیره سازی مسئله اصلی در بهره برداری از گاز طبیعی است که به این منظور دو تکنولوژی ذخیره سازی به روش تراکمی (CNG) و روش جذبی (ANG) وجود دارد. روش ذخیره سازی CNG که در حال حاضر در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد بر اساس متراکم کردن گاز طبیعی تا فشار بالای 5000psi در مخازن تحت فشار مخصوص انجام می گیرد طبیعی است عملیات با فشار بالا مستلزم تکنولوژی بالا ، خطرپذیری زیاد و مشکلات ایمنی می باشد که توسعه این تکنولوژی را محدود می سازد در فرآیند ANG عملیات ذخیره سازی گاز در فشار پایین نسبت به CNG ( حدود 10% ) می باشد به همین علت می تواند در تانک های Flat ( نسبت به سیلندرهای فشار بالای CNG ) ذخیره شود و از ایمنی بالاترین برخوردار شود ضمن اینکه امکان دسترسی به ظرفیت ذخیره سازی بالاتر نیز موجود میب اشد.
در این مقاله ضمن معرفی تکنولوژی ANG به عنوان جایگزین مناسب روش CNG در علمیات ذخیره سازی گاز طبیعی به ملاحظات عملیاتی آن پرداخته شده و در این بین کاربرد محصولات نانوتکنولوژی مثل کربن نانو تیوب و فولرین که قابلیت ویژه ای در این زمینه دارند مورد بررسی قرار گرفته است.
اصول ذخیره سازی بر اساس جذب سطحی
امید بخش ترین روش برای ذخیره سازی گاز طبیعی در فشار پایین جذب سطحی مولکول های گاز بر روی یک جاذب سطحی است. در این شرایط در اثر نیروهای بین مولکولی جاذب ( کربن ) و جذب شونده ( گازطبیعی ) فاصله بین مولکولهای گاز بسی از کمتر از فاصله مولکولهای گاز متراکم شده در همان فشار می شود به این دلیل دانسیته گاز درون منافذ جاذب بالاتر از دانسیته گاز متراکم است و در نتیجه ظرفیت ذخیره سازی می تواند افزایش می یابد.
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند