دانلود پروژه پایانی ویروس
پروژه پایانی ویروس
اس پی دی فایل تنها ارائه دهنده پروژه های مالی و پروژه های پایانی معتبر و ارزشمند در ایران
این پروژه در وب سایت های دیگر با قیمت چندین برابر بفروش میرسد
در اس پی دی فایل تمام محصولات را با اطمینان کامل و به کمترین قیمت تهیه کنید
پروژه پایانی ویروس توسط گروه فناوری اطلاعات سپیده برای وبسایت اس پی دی فایل تهیه و تنظیم گردیده است. دانشجویان، محققین و بازدیدکنندگان محترم وبسایت می توانند این پژوهش را بعنوان پروژه پایان ترم خود ارائه دهند و نمره کامل را دریافت نمایند. تمامی صفحات در پروژه پایانی ویروس بادقت و بصورت کاملا حرفه ای توسط تیم ما تهیه و تنظیم گردیده است، لذا نیاز به مطالعه مجدد، ویرایش و یا دستکاری این پروژه نیست و بعد از پرداخت و خرید از وبسایت می توانید از آن پرینت گرفته و یا تحویل استاد دهید
فهرست مطالب
فصـل اول :کلیات تحقیق1-1 مقدمه:1-2 بیان مسئله:1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق:1-4 اهداف تحقیق:1-5 قلمرو تحقیق:1-5-1 قلمرو زمانی تحقق:1-5-2 قلمرو مکانی تحقیق:فصـل دوم :پیشینه و مبانی نظری تحقیق2-1مقدمه:2-2پیشینه تحقیق :2-2-1 پیشینه داخلی تحقیق:2-2-2 پیشینه خارجی تحقیق:2-2-3 جمع بندی پیشینه داخلی و خارجی:2-3 ادبیات تحقیق:2-3-1 تعريف كجروي:2-3-1-1 دسته بندي ها وانواع كجروي ها2-3-1-2 تاریخچه مختصر کجروی اجتماعی2-3-1-3 کارکردهای مثبت و منفی کجروی:2-3-1-3-1 تأثیرات منفی و غیرکارکردی کجروی:2-3-1-3-2 تاثیرات مثبت و کارکردی کجروی2-3-1-4 جمع خانواده کج روی ها:2-3-2 انحرافات اجتماعی:2-3-2-1عوامل پیچیدگی ماهیت انحراف:2-3-2-2 تاثیر دوستان ناباب در آلودگی جوانان به انحرافات اجتماعی2-3-2-3 علل و عوامل پیدایش آسیب های اجتماعی:
|
1-1 مقدمه:
انسان از لحظه تولد تا دم مرگ به دیگران وابسته و نیازمند است و برای زنده ماندن از لحاظ جسمانی، روانی و اجتماعی به پرستاری و مراقبت دیگران نیاز دارد. زیرا به تنهایی نمی تواند بار مشکلات خود را بدوش بکشد. باید دانست که فرد از لحاظ اجتماعی بدون کمک دیگران قادر به برآوردن نیازهای معنوی خود نیست و بدین ترتیب به تنهایی نمی تواند به آرزوهای خود برسد.
صفت مشخصه انسان ها، اجتماعی بودن آنها و زندگی کردن آنان به صورت گروهی است. ولی نباید این مسئله را فراموش کرد که اکثر حیوانات هم چون انسان، زندگی گروهی دارند و تشکیل گروه می دهند. به طور معمول این گروه ها به دلیل هدف های مشترک بیولوژیکی و بر اساس نیازهای متقابل حیوانی، نسبت به یکدیگر به وجود آمده و چه بسا ممکن است این گروه ها بتوانند تا مدتی دوام بیاورند. (فرجاد ؛ 1370: 10)
هنجارهایی اجتماعی است که چگونگی روابط و رفتارهای اجتماعی را معین می کند و کنش های تقریبا یکسان و لایتغیر انسانی را مشخص می نماید و محدودیت هایی نیز در زمینه رفتار آدمیان به وجود می آورد.
این هنجارهای اجتماعی است که تعیین می کند انسان چه باید بگوید و از گفتن چه چیزهایی باید اجتناب ورزد، باید چگونه بیندیشد، چگونه رفتار کند، چه اعمالی را انجام دهد و از انجام چه اعمالی باید اجتناب ورزد. به همین دلیل هر کس سعی می کند رفتار خود را با هنجارهای اجتماعی سازگار نماید تا جامعه او را به عضویت خود درآورد. (همان؛ 1370: 12)
توجه به این نکته که ممکن است رفتار افراد از هنجارهای اجتماعی فاصله بگیرد و با آن تفاوت نماید و و حتی باآن ها مخالف گردد. پس برای مقابله با این مشکل نیروهای خارجی از قبیل: جریمه، مجازات و… به وجود می آید تا بتواند مردم را وادار به پیروی از هنجارهای اجتماعی گرداند. (همان ؛ 1370: 12)
باید دانست که در هر دوره ای و در هر جامعه ای هنجارهای اجتماعی هر یک مفهوم و معنای خاصی داشته و نیز هر کدام سیر تکاملی ویژه ای را پیموده اند تا بدین صورت درآمده اند. این مسئله که چرا رفتار انسان او را به سمت عنوان و فرد کجرو یا آدم عادی معرفی می کند، به افکار عمومی یا به خط مشی گروهی، گروه های اجتماعی بستگی دارد. البته نباید فراموش کرد که با توجه به هر یک از هنجارهای اجتماعی امکان کجروی وجود دارد. (همان ؛ 1370: 12)
هرجامعه ای برخی از الگوهای رفتار را نادرست می انگارد و غالبا یک چنین رفتاری را به صرف متفاوت بودن، کجروانه می پندارند، (فرجاد1370 به نقل از بیتس و پلاگ، 415:1375) این می رساند که ضمنا انحراف، رفتاری است که « مخرب زندگی بوده، مورد سرزنش قرار گیرد یا موجب لکه دار شدن و جریمه گردد»( ستوده ، 31:1374 ).
هیچ کس از مادر مجرم متولد نمی شود. خداوند همه بندگان خود را پاک و بی آلایش می آفریند. انسان از دوران اولیه زندگی خود معصوم است و اگر به گناهی آلوده شود از محیط خانوادگی، اجتماعی و پرورشی اوست. زیرا انسان ساخته و پرداخته بنیادهای خانوادگی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و روابط و مناسبات اجتماعی جامعه خویش است.برای شناخت جرم در هر جامعه باید ابتدا به عوامل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و پرورشی آن جامعه توجه کرد و دید آیا عوامل تأثیرگذار تا چه حد انسانی و سازنده و یا غیرانسانی و جرم آفرین هستند. همانطور که بیان شد هیچکس مجرم متولد نمی شود.(فرجاد؛1369)
پشتیبانی اس پی دی فایل همواره با شماست
با اطمینان خرید کنید …
- اس پی دی فایل دارای 5 سال سابقه در ارائه فایل های دانلودی ارزشمند
- اولین و تنها فروشگاه فایل دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت صنعت،معدن و تجارت
- ثبت شده در ستاد سامان دهی پایگاه های اینترنتی کشور
- دارای پشتیبانی فعال و پاسخگو
شماره های پشتیبانی:
47221117 – 051
09920557724
برای پشتیبانی آنلاین نیز میتوانید از گزینه چت آنلاین در پایین سایت سمت راست استفاده کنید تا همکاران ما بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما باشند